Πιτίνο: Το δείπνο με τον Γιάννη στο Μαϊάμι έγινε... ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Πιτίνο: Το δείπνο με τον Γιάννη στο Μαϊάμι έγινε... ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

bet365

Με τα δεδομένα του προηγούμενου Νοεμβρίου, ο Ρικ Πιτίνο θα βρισκόταν τώρα στις ΗΠΑ, για να μιλήσει κατ' ιδίαν με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο για την Εθνική Ομάδα. Όμως, ετοιμάζεται για το «αιώνιο» ντέρμπι!

Στις 7 Νοεμβρίου 2019 ο Ρικ Πιτίνο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ώστε να ανακοινωθεί επίσημα πως θα κοουτσάρει την Εθνική Ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά - και καλώς εχόντων των πραγμάτων και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Αμερικανός μίλησε στις κάμερες για την περηφάνια και την τιμή που ένιωθε ως προπονητής της «επίσημης αγαπημένης».

Μεταξύ των ερωτήσεων, μία αφορούσε το πλάνο που είχε στο μυαλό του, αλλά και για την διαθεσιμότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού διεκδικεί το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Μπακς.

Ο ίδιος τότε απάντησε πως: «Θέλω να δω που θα κάνουμε προπονήσεις και τι παίκτες θα έχουμε. Πώς θα προπονήσουμε ας πούμε έναν παίκτη, όπως ο Κουφός, που δεν έχει παίξει ακόμα με την ομάδα. Πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Ας ελπίσουμε να είναι μαζί και ο Γιάννης. Μίλησα με τον Θανάση και θα τους βγάλω για φαγητό τον Μάρτιο, όταν θα είναι στο Μαϊάμι για το παιχνίδι με τους Χιτ. Δεν θέλω να τον ενοχλήσω τώρα, είναι συγκεντρωμένοι, για να πάρουν το πρωτάθλημα με τους Μπακς».

«Κανονικά», ο Ρικ Πιτίνο τώρα θα ήταν σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι και θα έβλεπε ξανά τον πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Θανάση, και τον «Greek Freak». Θα συζητούσαν για την Εθνική Ομάδα, θα κατάστρωναν σχέδια τους για το Προολυμπιακό Τουρνουά και θα μιλούσαν πολύ για ΝΒΑ, την πιθανότητα των Μπακς να κατακτήσουν το τρόπαιο και ίσως την «κόντρα» του Giannis με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Όμως, περίπου 15 ημέρες μετά την είδηση πως θα κάτσει στον «γαλανόλευκο» πάγκο, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει και στο «τριφύλλι». Εκ των πραγμάτων, δηλαδή, δεν μπορεί ο Πιτίνο να είναι στις ΗΠΑ, για την συνάντηση που σχεδίαζε πριν από μήνες.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (03/03, 02:30) ο Γιάννης με τον αδερφό του θα είναι στην «American Airlines Arena», για την αναμέτρηση με τους Χιτ, και ο Αμερικανός, το ίδιο βράδυ (03/03, 21:00), θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο καθένας θα δίνει την «μάχη» του, ελπίζοντας στο τέλος να μπορέσουν να σμίξουν τον Ιούνιο, για να οδηγήσουν την Εθνική σε μια επιτυχία.

Αν ο Γιάννης και τα «ελάφια» φτάσουν στους τελικούς της κορυφαίας λίγκας, ο ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε την επιφύλαξη πως ο σταρ του μπορεί να μην είναι διαθέσιμος. Ωστόσο, οι Μπακς θα έχουν ξεμπερδέψει το αργότερο μέχρι τις 21 Ιουνίου (αν η σειρά φτάσει σε επτά παιχνίδια), με το Προολυμπιακό του Καναδά να αρχίζει στις 23/06 και πιθανώς ο Giannis να φορέσει το εθνόσημο.

Τι θα γίνει τότε, δεν το ξέρουμε, και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε εάν ο πετυχημένος κολλεγιακός προπονητής και ο περσινός MVP του ΝΒΑ ενώσουν τις «γαλανόλευκες» δυνάμεις τους!

 

Τελευταία Νέα