Τελευταία στιγμή «χάλασε» η συνεργασία πατέρα και γιου Πιτίνο στην Εθνική!

Τελευταία στιγμή «χάλασε» η συνεργασία πατέρα και γιου Πιτίνο στην Εθνική!

Αντώνης Καλκαβούρας
Τελευταία στιγμή «χάλασε» η συνεργασία πατέρα και γιου Πιτίνο στην Εθνική!

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο ζητησε 7 βοηθούς μαζί με γυμναστή από την ΕΟΚ για την στελέχωση στο επιτελείο της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού. Τελευταία στιγμή «χάλασε» η συμμετοχή του γιου του Πιτίνο (Ρίτσαρντ) στο όλο project.

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του o Ρικ Πιτίνο για την στελέχωση του επιτελείου της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.

Η επιθυμία του, η οποία έγινε γνωστή και στην ΕΟΚ είναι να έχει επιτελείο στα αμερικανικά πρότυπα.

Ο 67χρονός ζήτησε από την ΕΟΚ, 7 βοηθούς μαζί με τον γυμναστή (Κώστα Χατζηχρήστο-γυμναστής της ΤΣΣΚΑ), ενώ τον ρόλο των αρμοδιοτήτων που θα έχουν οι προπονητές στο τεχνικό επιτελείο θα έχει ο στενός του συνεργάτης στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Νίκος Παππάς.

Πρώτος assistant coach θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ το εγχείρημα περιλαμβάνει 2 Αμερικανούς βοηθούς, αλλά και άλλα 2 άτομα που θα είναι υπεύθυνοι για την ανάλυση των videos.

Εντός των επόμενων ημερών θα έχει συνάντηση με τον νυν προπονητή της ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο (θα είναι στον πάγκο της Εθνικής στα 2 επόμενα ματς των προκριματικών του Eurobasket 2021 κόντρα σε Βουλγαρία και Βοσνία στις 21 και 24 Φλεβάρη αντίστοιχα), στο πλαίσιο της οποίας θα μιλήσουν για τη λειτουργεία της Εθνικής και θα υπάρξει ενημέρωση από τον νυν στον επόμενο.

To Προολυμπιακό θα διεξαχθεί στον Καναδά από τις 23 μέχρι τις 28 Ιουνίου και η χώρα μας θα διεκδικήσει την πρόκριση από τις Κίνα, Καναδά, Ουρουγουάη, Τσεχία και την Τουρκία.

Γιατί... χάλασε η συμμετοχή του γιου του

O γιος του, Ρίτσαρντ (head coach των Minnesota Golden Gophers που παίζει στο NCAA) έχει ανειλημμένες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλάι του πατέρα του.

Ήταν η πρώτη επιλογή του Ρικ Πιτίνο για τη θέση του άμεσου συνεργάτη του, αφού τον έχει σε μεγάλη υπόληψη.

Άλλωστε ο Άντι Ράουτινς που ήρθε προσφατα για να ενισχύσει το τριφύλλι, αποτελούσε τον αγαπημένο του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα