Τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού της πλευράς Πιτίνο με την ΕΟΚ!

Τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού της πλευράς Πιτίνο με την ΕΟΚ!

Τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού της πλευράς Πιτίνο με την ΕΟΚ!

bet365

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ρικ Πιτίνο, Άγγελος Κοταρίδης θα έχει συνάντηση με την ΕΟΚ την προσεχή Δευτέρα (4/11) ενώ το προγραμματισμένο ταξίδι του Αμερικανού προπονητή στην Ελλάδα ώστε να δει κάποιους φίλους του και να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Στην πρόσφατη επικοινωνία του με το gazzetta.gr, ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τη φημολογία που αναπτύχθηκε για πιθανή ανάμειξη του στην Εθνική ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι προτίθεται να κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει την Ελλάδα!

Ο προπονητής - θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ με τα δύο πρωταθλήματα με το Κεντάκι (1996) και το Λούιβιλ (2013) ήταν εκείνος που «μεταμόρφωσε» πλήρως τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τους «πράσινους» στην κατάκτηση του double ενώ η περίπτωση του βρίσκεται στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά την Εθνική ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες του gazzetta.gr, την προσεχή Δευτέρα (4/11) θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη, διερευνητική συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα εκπρόσωπο του, Άγγελο Κοταρίδη και την Ομοσπονδία σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας! Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή ούτε του ίδιου, ούτε του εκπρόσωπου με την ΕΟΚ...

Ο Πιτίνο επρόκειτο να έλθει την Πέμπτη (7/11) με σκοπό να δει φίλους του από την Ελλάδα και, παράλληλα να ρυθμίσει ορισμένες σημαντικές εκκρεμείς προσωπικές του... υποθέσεις από το πέρασμα του από τη χώρα μας την περσινή χρονιά. Το ταξίδι δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Αμερικανός κόουτς θα βρίσκεται στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα για τους λόγους που αναφέραμε προηγουμένως.

Εφόσον προκύψει θετική εξέλιξη στη συνάντηση του Κοταρίδη με την ΕΟΚ, είναι πιθανό να συναντηθεί και ο ίδιος με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας σε ό,τι αφορά την Εθνική όταν τελικά οριστικοποιηθεί το ταξίδι του.

 

Τελευταία Νέα