Καλτσίδου: «Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

Καλτσίδου: «Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

Gazzetta team
Καλτσίδου: «Υπάρχει μέλλον και ταλέντο»

bet365

Για το ματς της Εθνική Κορασίδων με τη Γερμανία μίλησε η Στέλλα Καλτσίδου.

Η Στέλλα Καλτσίδου, συνεργάτης του Δημήτρη Μπακογεώργου στον πάγκο της Εθνικής Κορασίδων, μίλησε για τον αγώνα με τη Γερμανία, ενώ κατέθεσε και την πρώτη δική της εικόνα από το επίπεδο που υπάρχει και τις συγκρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Παίζαμε με μια ομάδα πολύ δυνατή, πολύ πιεθαρχημένη, την οποία την υποχρεώσαμε σε 32 λάθη. Μας διάλυσαν όμως στα ριμπάουντ, κάναμε κι εμείς 24 λάθη που ήταν πολλά, αλλά δυστυχώς αυτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε δυναμικά, δεν παίξαμε ως ομάδα και στο επίπεδο αυτό τα πληρώνεις τέτοια λάθη».

Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί αύριο για τις θέσεις 11-12, αλλά δεν θα είναι μια τυπική διαδικασία γι’ αυτήν: «Φυσικά και όχι. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε, όπως θέλαμε και σήμερα. Στόχος μας είναι να κλείσουμε αυτό το τουρνουά με μια νίκη και όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η ίδια είδε και τη συνολική εικόνα, για πρώτη φορά όχι από το παρκέ, αλλά από την άκρη του πάγκου: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα όλο αυτό και θεωρώ πως υπάρχει μέλλον στα κορίτσια αυτά. Αυτό που είδα συνολικά βλέποντας όλες τις ομάδες, είναι πως υστερούμε σε αθλητικά προσόντα και δεν είναι κάτι που αφορά μόνο αυτή την ομάδα. Αν θέλουν λοιπόν τα κορίτσια να προχωρήσουν, θα πρέπει να δουλέψουν στο αθλητικό κομμάτι και στις μπασκετικές εικόνες που πρέπει να αποκτήσουν. Υπάρχει μέλλον, υπάρχει και ταλέντο και αυτό που χρειάζεται είναι διάθεση και δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα