Η μισή Εθνική της Σαϊτάμα θυμήθηκε τον θρίαμβο του 2006! (pic)

Η μισή Εθνική της Σαϊτάμα θυμήθηκε τον θρίαμβο του 2006! (pic)

Gazzetta team
Η μισή Εθνική της Σαϊτάμα θυμήθηκε τον θρίαμβο του 2006! (pic)

bet365

Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιχάλης Κακιούζης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Δήμος Ντικούδης έβγαλαν μια συλλεκτική φωτογραφία, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής να την ανεβάζει στα social media.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΠΑΚΕ (σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος), βρέθηκαν αρκετοί παίκτες από την Eθνική που είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Σαιτάμα το 2006, μετά την τεράστια νίκη κόντρα στις ΗΠΑ στον ημιτελικό.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια του μπάσκετ στην Ελλάδα, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Δημήτρης Διαμαντίδης, Μιχάλης Κακιούζης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Δήμος Ντικούδης θυμήθηκαν τα παλιά και έδειξαν σε όλους ότι οι επιτυχίες γίνονται και από τις παρέες.

Δείτε την φωτογραφία του Κακιούζη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα