Μάλτση: «Δεν σταματάω από την Εθνική, μόνες μας το χάσαμε»

Νίκος Καρφής
Μάλτση: «Δεν σταματάω από την Εθνική, μόνες μας το χάσαμε»

bet365

Η Εβίνα Μάλτση μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Νιγηρία, αναφέροντας πως δεν σταματά ακόμα από την Εθνική Γυναικών, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα έχασε μόνη της το ματς.

Δεν σταματά από την Εθνική η Εβίνα Μάλτση, όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα της ΕΡΤ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της για την ομάδα.

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών (είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ) μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Νιγηρία και ανέφερε πως το ματς και η πρόκριση στη 8άδα, χάθηκε από επιθετικό ριμπάουντ που πήραν οι Αφρικάνες στο τέλος.

«Συγχαρητήρια στην Νιγηρία, μας κέρδισε άξια. Συγχαρητήρια και στη Μαριέλλα. Σημαντικό που έκανε τόσο μεγάλο ματς. Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιδράσαμε, μπήκαμε όμως μέσα στο δεύτερο ημίχρονο με αυταπάρνηση. Ήταν ένα ριμπάουντ. Γι'αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Το επιθετικό ριμπάουντ που μας πήραν στο τέλος. Όλα τα κορίτσια έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους. Πετύχαμε δύο άθλους. Να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για αρχή και στη συνέχεια να πάμε στους 12. Εμείς το χάσαμε το ματς, δεν μας κέρδισε η Νιγηρία. Δεν σταματάω από την Εθνική. Τον Νοέμβρη έχουμε προκριματικά για το Πανευρωπαϊκό του 2019», ήταν τα λόγια της της αρχηγού, η οποία συνεχίζει στα 39 της να τιμά και με το παραπάνω τη φανέλα με το εθνόσημο.

 

Τελευταία Νέα