Καλλινικίδης: «Θα φέρω τη Μάλτση στο Αιγάλεω να παίξουμε Ευρωλίγκα»! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καλλινικίδης: «Θα φέρω τη Μάλτση στο Αιγάλεω να παίξουμε Ευρωλίγκα»! (pic)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
H Εβίνα Μάλτση ήταν συγκλονιστική απέναντι στη Γαλλία και ο Άκης Καλλινικίδης αποθέωσε με... γλαφυρό τρόπο την αρχηγό της Εθνικής Γυναικών.

Η Εθνική ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα στη Γαλλία όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση και ηττήθηκε με 75-71 για τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στην Τενερίφη.

Από την πλευρά της, η «μπαρουτοκαπνισμένη» Εβίνα Μάλτση κουβάλησε την Εθνική, τελειώνοντας το ματς με 28 πόντους (2/3 βολ., 4/10 δίπ., 6/13 τρίπ.), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 36:54 και... υποχρεώνοντας τον Άκη Καλλινικίδη να παραδεχτεί πως «πάντως αν έπαιζα μονό με τη Μάλτση, ίσως και να έχανα 11-0. Θα την φέρω στο Αιγάλεω να παίξουμε Ευρωλίγκα»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα