Μάλτση: «Ήταν απογοητευτικό, ξέρουμε ποιες είμαστε»

Κάτια Πετροπούλου
Μάλτση: «Ήταν απογοητευτικό, ξέρουμε ποιες είμαστε»

bet365

Η Εβίνα Μάλτση εξέφρασε την απογοήτευσή της για την τροπή που πήρε ο αγώνας με τον Καναδά, αλλά εξέφρασε την σιγουριά πως η Ελλάδα θα κάνει την μία νίκη που θέλει στον όμιλο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, ο Καναδάς έχει συγκεντρώσει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών για τη χώρα. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, φάνηκε στο γήπεδο. Ήταν λίγο απογοητευτικό ότι ξέφυγε η διαφορά τόσο πολύ από το πρώτο ημίχρονο. Από ένα σημείο και μετά προφυλάχθηκα, γιατί προέρχομαι από έναν τραυματισμό», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ η αρχηγός της Εθνικής, που είχε τυλιχτεί με την ελληνική σημαία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς με τον Καναδά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα ο στόχος είναι να κάνουμε μία νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Ξέρουμε ποιες είμαστε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ακόμη προβλήματα, αλλά δεν θέλω να ακουστεί ως δικαιολογία. Παραμένουμε μες στους στόχους μας. Αν δεν έρθει η νίκη αύριο με την Γαλλία, θα προσπαθήσουμε να έρθει με την Κορέα. Ξέρουμε όλοι ότι θα μιλήσει η ελληνική ψυχή. Η Ελλάδα δεν πάει συνέχεια στο Παγκόσμιο και είμαστε εδώ για να το απολαύσουμε, αλλά και να ανταποκριθούμε σ' αυτό που εκπροσωπούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα