Σπανού: «Παίζουμε στο Παγκόσμιο, το λέω και ανατριχιάζω»

Σπανού: «Παίζουμε στο Παγκόσμιο, το λέω και ανατριχιάζω»

Gazzetta team
Σπανού: «Παίζουμε στο Παγκόσμιο, το λέω και ανατριχιάζω»

bet365

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο, τονίζοντας πως... ανατριχιάζει που η Ελλάδα συμμετέχει στην μεγάλη διοργάνωση.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Eθνική Γυναικών θα κοντραριστεί με τον Καναδά το Σάββατο στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο και η Άρτεμις Σπανού αποκάλυψε τις σκέψεις της λίγο πριν το ξεκίνημα της σπουδαίας διοργάνωσης.

«Έχουμε περάσει κάποιους τραυματισμούς και ορισμένες ατυχίες, αλλά καταφέραμε να είμαστε έτοιμες για τη διοργάνωση αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Καναδά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», ήταν τα λόγια της Αρτεμις Σπανού, η οποία ξεπερνά το διάστρεμμα που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Ελλάδα.

«Θα δείξουμε αυτά που έχει συνηθίσει ο κόσμος από εμάς. Θα βγάλουμε το πάθος μας, την ενέργειά μας και την αγάπη μας γι’αυτή την ομάδα. Εμείς θα δίνουμε τη μάχη μας και το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στο γήπεδο. Δεν περνάς εύκολα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και μας είναι μόλις η δεύτερή μας συμμετοχή. Είναι κάτι το μοναδικό, το εκπληκτικό… Το λέω και ανατριχιάζω. Αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ μαζί με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου», ανέφερε.

 

Τελευταία Νέα