ΕΣΚΑ: Ως μη γενόμενα όλα τα πρωταθλήματα

Gazzetta team
ΕΣΚΑ: Ως μη γενόμενα όλα τα πρωταθλήματα

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΚΑ αποφάσισε ότι όλα τα πρωταθλήματα, όλων των κατηγοριών θα είναι ως μη γενόμενα λόγω της Covid-19 ενώ γίνονται διαβουλεύσεις για εκείνα από τα οποία προκύπτει μοριοδότηση.

Συγκεκριμένα η ΕΣΚΑ υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεταβολές στα πρωταθλήματα και ότι οι ομάδες θα παραμείνουν κανονικά στις ίδιες κατηγορίες, ενώ υπάρχει ειδική αναφορά για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών από τις οποίες προκύπτει μοριοδότηση.

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΚΑ

ΘΕΜΑ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Διανύοντας τον έβδομο μήνα αδράνειας κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω έξαρσης της πανδημίας Covid-19, εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Λοιμωξιολόγων καθώς και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ για την επανέναρξη του αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α. στη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Μάϊου 2021 στηριζόμενη στις σχετικές αποφάσεις αλλά και σε ενημερώσεις επιστημόνων του αθλητισμού, αποφάσισε τα εξής:

Όλα τα Πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, και η Β΄ και Γ΄ κατηγορία Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων & Νεανίδων της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 δεν θα διεξαχθούν, θεωρούνται ως μη γενόμενα και όλες οι ομάδες των σωματείων παραμένουν στις ίδιες κατηγορίες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Για τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Α΄ Εφήβων, Α΄ Νεανίδων, Α΄ Παίδων και Α΄ Κορασίδων που από τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα προκύπτει μοριοδότηση για είσοδο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, βρισκόμαστε ήδη σε διαβούλευση με τα σωματεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Προς ενημέρωση των σωματείων-μελών μας, παράβολα συμμετοχής πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 δεν θα καταβληθούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΙΑΚΟΥ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΑΣΚ: Ως μη γενόμενα τα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.