Γεωργακόπουλος: «Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα»

Gazzetta team
Γεωργακόπουλος: «Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα»

bet365

Ο γκαρντ της Νίκης Αμαρουσίου, Μάρκος Γεωργακόπουλος σχολίασε τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η Νίκη Αμαρουσίου πανηγύρισε τη νίκη στον αγώνα με τον Πικέρμι, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον εφετινό «μαραθώνιο» και ο 28χρονος γκαρντ ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση σημειώνοντας 20 πόντους για την ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου, μολονότι αγωνίστηκε με μάσκα.

«Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άβολο είναι! Δεν παλεύεται (γέλια)! Είχα χτυπήσει στη μύτη, πήγα στο νοσοκομείο για ανάταξη και πλέον συνεχίζω με τη μάσκα» εξήγησε στο nikiamarousiou.gr ο Μάρκος Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις την πρώτη αγωνιστική αφού σε βοηθάει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας, δεν το συζητάω. Όσον αφορά το ατομικό κομμάτι, υπάρχουν 14 παίκτες στη Νίκη που είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να βοηθήσουν. Στην πρεμιέρα έτυχε να είμαι εγώ όσον αφορά τους πόντους όμως στην στατιστική δεν φαίνονται, για παράδειγμα οι άμυνες του Τασιόπουλου και του Κυπριτζόγλου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα που θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε έμπειρα και «παιγμένα» παιδιά όπως ο Κυπριτζόγλου, ο Κοντογιάννης και ο Τασιόπουλος, έχουμε έμπειρους προπονητές που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα όταν το Πικέρμι προηγήθηκε με +9 και προχωράμε».

Όσον αφορά το μπάσκετ που θέλει να παίξει φέτος η Νίκη Αμαρουσίου, είπε: «Γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ. Δουλεύουμε πολύ στους αυτοματισμούς μέσα από την προπόνηση, έχουμε δουλέψει επίσης στο 5 εναντίον 5».

Η Νίκη έχει μπροστά της τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (7/10, 21:30). «Ο αντίπαλος μας προέρχεται από το διπλό στην Κηφισιά και θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του. Είναι μια ομάδα δουλεμένη, με νεαρούς και αθλητικούς παίκτες. Πάμε για το καλύτερο δυνατό».

 

Τελευταία Νέα