Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Νικητόπουλος

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Νικητόπουλος

bet365

Ο Τάσος Νικητόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αμαρουσίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Ζωντό.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Νικητόπουλο ως νέο head coach της ομάδας μας.

Ο έμπειρος προπονητής έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων την Κόρινθο, τον Προμηθέα Χαλανδρίου, το Γαλάτσι και την Κηφισιά, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του με αρχικό στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας:

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους, κοντινούς ή μακροπρόθεσμους. Εξάλλου, η Νίκη Αμαρουσίου είναι η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση αναδιάρθρωσης και δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει τη νέα σεζόν. Το ζητούμενο, λοιπόν σε κάθε περίπτωση είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε η Νίκη να πρωταγωνιστήσει, είτε αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑ, είτε τη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα, έχω εξαιρετική άποψη για τον σύλλογο, τη διοίκηση και τις εγκαταστάσεις. Ήμασταν αντίπαλοι για 2-3 χρόνια την περίοδο που δούλεψα στον Προμηθέα και μπορώ να πω ότι η Νίκη Αμαρουσίου είναι μια θελκτική ομάδα για να εργαστείς! Παρακολούθησα τα playoffs και ορισμένα παιχνίδια μέσα στη χρονιά, γενικώς μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου για λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι σκληρή δουλειά».

 

Τελευταία Νέα