Τσέκενης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι 100% στα playoffs»

Gazzetta team
Τσέκενης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι 100% στα playoffs»

bet365

O Γιάννης Τσέκενης μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της Νέας Ιωνίας και τις προσεχείς αναμετρήσεις στα playoffs ανόδου με στόχο την επιστροφή της Νίκης Αμαρουσίου στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο nikiamarousiou.gr

Τι σημαίνει η νίκη επί της Νέας Ιωνίας στο αγωνιστικό και, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της έναρξης των playoffs ανόδου όπου οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες;
«Ήταν ένα παιχνίδι – τελικός για εμάς, με δεδομένο ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε προκειμένου να κάνουμε το 1-1 στις μεταξύ μας αναμετρήσεις και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στα playoffs. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις τρεις σερί νίκες απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά απέναντι στη Νέα Ιωνία που διαθέτει καλούς παίκτες και προπονητές. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά σε όλα τα επίπεδα… Σωματικά, πνευματικά και στο κομμάτι της τακτικής».

Τι κρατάει η Νίκη Αμαρουσίου από αυτόν τον αγώνα ενόψει της συνέχειας;
«Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ματς μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός για τα παιχνίδια που έρχονται. Μπορούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία, όπως το ότι δείξαμε τεράστια θέληση ή ότι ήμασταν πιεστικοί στην άμυνα. Με αυτή τη λογική θα παλέψουμε ως το τέλος για την άνοδο. Αξίζουμε να φτάσουμε ως το τέλος για την προσπάθεια που γίνεται από όλους».

Πόσο σας έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί φέτος;
«Κάθε τραυματισμός συμπαίκτη είναι δυσάρεστο γεγονός αλλά αυτή η κατάσταση μάς δίνει κίνητρο ώστε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να καλύψουμε την απώλεια. Είμαστε «δεμένοι» μεταξύ μας και με αυτή τη νοοτροπία πορευόμαστε»!

Η Νίκη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φίλιππο (22/4, 21:30). Πως προσεγγίζετε αυτό τον αγώνα;
«Σίγουρα δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο δείχνοντας ότι είμαστε πανέτοιμοι. Ενδεχομένως θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει playoffs…».

Πως κρίνεις το επίπεδο των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο;
«Είναι ικανές για το καλύτερο, με ικανούς προπονητές και παίκτες που έχουν την εμπειρία να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο 100% αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτή τη διαδικασία».

 

Τελευταία Νέα