Ο ΕΣΑΚΕ σκοράρει ξανά για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Gazzetta team
Ο ΕΣΑΚΕ σκοράρει ξανά για την «Κιβωτό του Κόσμου»

bet365

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ιερού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» συνεχίζεται από τον ΕΣΑΚΕ και την Basket League και στην πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του νέου έτους.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος

«Οι ομάδες της Stoiximan Basket League την προηγούμενη αγωνιστική (10η, 26-27/12) σκόραραν για την «Κιβωτό του Κόσμου». Σε κάθε αγώνα οι πόντοι που επιτεύχθηκαν μετατράπηκαν σε ευρώ.. Για κάθε βολή ένα ευρώ, για κάθε δίποντο δύο και για κάθε τρίποντο τρία ευρώ.

Το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη αγωνιστική (11η, 2-3/1). Στο σύνολο που θα συγκεντρωθεί στις δύο αγωνιστικές θα προστεθούν οι προσφορές των ΕΣΑΚΕ, του Μεγάλου Χορηγού της Basket League, Stoiximan και των πολύτιμων χορηγών μας, της «Υδρογείου Ασφαλιστικής» και της «WATT + VOLT».

Επιπλέον οι παίκτες των ομάδων - όπως έγινε και την περασμένη αγωνιστική - πριν το τζάμπολ των αναμετρήσεων θα απευθύνουν κάλεσμα με το οποίο θα παροτρύνουν τους φιλάθλους να ενισχύσουν το έργο της οργανώσης στέλνοντας μήνυμα ή καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 19828.

Η εθελοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» δημιουργήθηκε από τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου το 1998 σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες τότε περιοχές της Αθήνας, τον Κολωνό.

Ο Πατέρας Αντώνιος πλησίασε παιδιά που έβλεπε να συχνάζουν σε πλατείες της περιοχής ακατάλληλες ώρες ή να είναι μέλη ομάδων υψηλού κινδύνου μέσω του μπάσκετ και έτσι ίδρυσε την «Κιβωτό του Κόσμου», η οποία έχει δημιουργήσει ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ ΕΣΚΑ και λειτουργεί ακαδημίες.

Η 9η και η 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League είναι αφιερωμένες στην ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» που έχει αναπτύξει την δραστηριότητα της μετά την Αθήνα σε Πειραιά, Άνοιξη, Πωγωνιανή και Κόνιτσα, Βόλο και Χίο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα