ΕΣΑΚΕ: Οι νέοι υγειονομικοί κανόνες στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Gazzetta team
ΕΣΑΚΕ: Οι νέοι υγειονομικοί κανόνες στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας και την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που διαμόρφωσε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την έναρξη των προπονήσεων της Super League.

Την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα επικρατούν νέοι υγειονομικοί κανόνες για την προστασία των αθλητών, των προπονητών και όλων των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή των αναμετρήσεων της Basket League ενώ ενδέχεται οι αγώνες να πραγματοποιούνται «κεκλεισμένων των θυρών» ή με σαφώς μικρότερο αριθμό θεατών από ότι μέχρι την έναρξη της πανδημίας.

Προκειμένου οι ομάδες να έχουν μια πρώτη ενημέρωση για τις υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν και να αρχίσουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους σε όλα τα επίπεδα, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας και την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που διαμόρφωσε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για την έναρξη των προπονήσεων της Super League.

Ο κ. Δουβής αναμένεται να παρουσιάσει το πλαίσιο των υγειονομικών κανόνων που θα ισχύσουν τη νέα σεζόν στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED