Χαρδαλιάς: «Δια ζώσης εκλογές με όριο 150 άτομα, από 'κει και πάνω ηλεκτρονικά»!

Χαρδαλιάς: «Δια ζώσης εκλογές με όριο 150 άτομα, από 'κει και πάνω ηλεκτρονικά»!

bet365

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στη διαδικασία των εκλογών, τονίζοντας πως θα επιτρέπεται δια ζώσης η διεξαγωγή εκλογών με όριο τα 150 άτομα. Από εκεί και πάνω θα διεξάγονται οι εκλογές ηλεκτρονικά, αναφερόμενος ουσιαστικά στις εκλογές της ΕΟΚ!

Οι εξελίξεις όσον αφορά τις... πολύπαθες εκλογές της ΕΟΚ είναι ραγδαίες. Η Αστυνομία ανέβαλε αρχικώς τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εν συνεχεία η ΕΟΚ ενημέρωσε πως οι αρχαιρεσίες θα γίνουν κανονικά στη Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή 30/5 ενώ το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στις κατηγορίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως «η Πολιτεία δεν εκβιάζεται»!

Στο μεταξύ,ειδική αναφορά στις εκλογές έκανε κατά τη σημερινή ενημέρωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα επιτρέπεται δια ζώσης η διεξαγωγή εκλογών με όριο τα 150 άτομα, κάτι που αφορά φυσικά και τις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Από εκεί και πάνω θα διεξάγονται οι εκλογές ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά

«Κατόπιν συνέλευσης της επιτροπής, αποφασίστηκε οι εκλογές καθώς και οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις αιρετών εκπροσώπων να διενεργούνται δια ζώσης σύμφωνα με το πρωτόκολλο των συνεδριών, εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα 150.

Στις περιπτώσεις που τα μέλη είναι 150 και άνω τόσο οι εκλογές όσο και οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις θα γίνονται με ψηφιακά μέσα.

Επιπλέον η επιτροπή εισηγήθηκε την εξαίρεση από την παρούσα των εκλογικών διαδικασιών που ήδη έχουν κινήσει με φυσική επιστολική ψήφο και ήδη έχουν υποβληθεί και εγκριθεί βέβαια τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας».

Θυμίζουμε πως στην τοποθέτησή του την περασμένη Τρίτη, είχε αναφερθεί στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ κάνοντας λόγο για «αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

NEWS FEED