ΕΟΚ: Απορρίφθηκε το αίτημα των 28 σωματείων να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας και να ψηφίσουν

Gazzetta team
ΕΟΚ: Απορρίφθηκε το αίτημα των 28 σωματείων να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας και να ψηφίσουν

bet365

Το Πρωτοδικείο έριξε... απαγορευτικό στα 28 σωματεία που διεκδίκησαν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές ΕΟΚ και να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας.

Δεν θα ψηφίσουν τα 28 σωματεία που διεκδίκησαν το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ και κατ' επέκταση ήθελαν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της ΕΟΚ. Τα 28 σωματεία είχαν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και πήραν απόφαση δικαστηρίου!

Όλες αυτές οι ομάδες είναι εκτός μητρώου και εκτός εκλογικού καταλόγου ΓΓΑ , των 512 σωματείων. Σε αυτές τις ομάδες, δεν δόθηκε το δικαίωμα να συμπεριληφθούν στον εκλογικό κατάλογο της ΕΟΚ μετά από σχετική παρέμβαση και αναφορά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη προς το Πρωτοδικείο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τα σωματεία όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει καταγγείλει την ΕΟΚ στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας, στον Άρειο Πάγο και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, για παραπλάνηση Δικαστών και υπονόμευση θεσμών από συμπαιγνία της με σωματεία μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης καταγγέλλει την ΕΟΚ για παραπλάνηση της δικαιοσύνης

Λιόλιος: «Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί; Μην κρύβεστε άλλο»

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Χαρδαλιάς για εκλογές ΕΟΚ: «Αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

NEWS FEED