«Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά»!

«Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά»!

bet365

Το gazzetta.gr μεταφέρει το κλίμα από τη σημερινή (26/5) τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ, εκεί όπου ανέβηκαν οι τόνοι πριν συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας. «Δεν μιλάμε για τις εκλογές, θα γίνουν κανονικά, είμαστε νομότυποι!» επανέλαβε ο Αριστείδης Γολέμης!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει κανονικά τις εκλογές την Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο, πατώντας στην απόφαση του Πρωτοδικείου που δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης και ουσιαστικά της έδωσε εντολή να προχωρήσει τις αρχαιρεσίες στην τακτική Γενική Συνέλευση, κάτι που έγινε σαφές στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας.

«Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για τις εκλογές! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά! Είμαστε νομότυποι» επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, παρά το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε ακύρωση των εκλογών και παρέμβαση Εισαγγελέα, ΕΛ.ΑΣ. και Υπουργών, τονίζοντας πως «η προσωρινή διοίκηση παραπλανά τα μέλη της» και εξηγώντας πως «κανείς δεν είναι πάνω από τον Νόμο».

Όταν μάλιστα του υπενθύμισαν πως η απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει «Εκλογές την Κυριακή 30/5 αλλά με άδεια της Πολιτικής Προστασίας για τη διενέργειά τους», ο Γολέμης επανέλαβε πως «εμείς δεν ξέρουμε κάτι. Είμαστε νόμιμοι πάμε σε ανοιχτό χώρο για να κάνουμε τις εκλογές. Ακολουθούμε τη νομιμότητα. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε… Καλή επιτυχία την Κυριακή στις εκλογές»!

Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης, συγκροτήθηκε σε σώμα η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας με ψήφους 12-8, την οποία καταψήφισαν οι παρατάξεις των Φασούλα (έλειπε ο Φάνης Χριστοδούλου) και Λιόλιου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μάλιστα, ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι ανάμεσα σε Γολέμη και Ασημακόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης καταγγέλλει την ΕΟΚ για παραπλάνηση της δικαιοσύνης

Λιόλιος: «Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί; Μην κρύβεστε άλλο»

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Χαρδαλιάς για εκλογές ΕΟΚ: «Αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED