ΕΟΚ: Νέα παράταση από το Πρωτοδικείο!

Gazzetta team
ΕΟΚ: Νέα παράταση από το Πρωτοδικείο!

bet365

H ΕΟΚ θα συνεχίσει με δύο προσωρινές διοικήσεις και το σαββατοκύριακο, αφού το πρωτοδικείο ενημέρωσε ότι η απόφαση του μετατίθεται για τη Δευτέρα (12/4).

Νέα παράταση! Το Πρωτοδικείο ενημέρωσε ότι η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν θα παρθεί σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά τη Δευτέρα. Την ίδια ημέρα θα υπάρξει ενημέρωση και για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και αφορούν την εξαίρεση από την προσωρινή διοίκηση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη,.

Η ΕΟΚ διαθέτει δύο διαφορετικές (προσωρινές) διοικήσεις αυτή τη στιγμή. Μία με πρόεδρο τον Φάνη Χριστουδούλου και μία με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Το Πρωτοδικείο δεν πρόκειται να αποφασίσει μόνο για τη νόμιμη παρουσία των κ.κ. Βασιλακόπουλου, Γολέμη, αλλά φυσικά και για το ποια από τις δύο διοικήσεις θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED