ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης ολοκληρώθηκε χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!

ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης ολοκληρώθηκε χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!

bet365

Με νέα πρόσκληση για διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη, που έστειλε η παράταξη "Πρώτα το Μπάσκετ" σε όλα τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου η συνεδρίαση που διεκόπη βιαίως, ενώ υπήρχε απαρτία, ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου ως προέδρου της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ. Δεν συμμετείχε η πλευρά Βασιλακόπουλου.

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που συνεχίστηκε μετά από την αρχική διακοπή, εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή. Ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη "Πρώτα το Μπάσκετ" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει επιτέλους η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαίου.

Η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, πρότεινε αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης (06/04) επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, αν και στη συνεδρίαση υπήρχε απαρτία.

Αναλυτικά πως διαμορφώθηκε η ψηφοφορία:

Τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ψήφισαν οι:

Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Παρίσης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος και Δουβής

Τον Φάνη Χριστοδούλου ψήφισαν οι:
Φασούλας, Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Μαρκάκης, Ασημακόπουλος, Νικολόπουλος και Μήλας.
Λευκό «έριξε» ο Γιάννης Αλεξόπουλος, "απών" ψήφισε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ενώ δεν συμμετείχε καθόλου στην διαδικασία ο Σάββας Λόρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία!

Ηχηρή παραίτηση Φιλίππου από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!

 

Τελευταία Νέα