Το gazzetta.gr στα γραφεία της ΕΟΚ!

Το gazzetta.gr στα γραφεία της ΕΟΚ!

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου αυτή την ώρα συνεδριάζει η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Δ.Σ.

Χθες έγινε η πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ που όρισε το πρωτοδικείο, με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Διακοπή είχαμε μετά από τεχνική βλάβη (έπεσε το zoom) , ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε ζητήσει να μην ψηφίσει το αναπληρωματικό μέλος, Ιωάννης Καλαϊτζάκης που αντικατέστησε τον Νίκο Φιλίππου.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου ήταν τότε στο 9-8 (υπέρ Βασιλακόπουλου) κι έμενε να ψηφίσει ο Καλαϊτζάκης που ήταν υπέρ Φάνη Χριστοδούλου, τότε που έγινε η διακοπή.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της παράταξης "Πρώτα το Μπάσκετ" (Παναγιώτης Φασούλας) έστειλαν πρόσκληση για την συνέχιση της συνεδρίασης, αλλά η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, με πρόφαση την σύγχυση που προκάλεσαν οι παραιτήσεις κάποιων μελών, ζήτησε να γίνει σήμερα.

Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου οι υπόλοιποι συνεδριάζουν σήμερα στη 13:00 για να βγάλουν δικό τους Δ.Σ., θεωρώντας ότι αυτό είναι το νόμιμο και τη λύση θα δώσει το Πρωτοδικείο στο οποίο αναμένεται να προσφύγουν η πλευρά Φασούλα-Λιόλιου που έχει εκλέξει πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Διαβάστε ακόμα

ΕΟΚ: Όλα κρίνονται στο Πρωτοδικείο!

ΕΟΚ: Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου!

Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία!

 

Τελευταία Νέα