ΕΟΚ: Η έκπτωση της διοίκησης και το «κρυφό» ραντεβού Βασιλακόπουλου-Φιλίππου!

ΕΟΚ: Η έκπτωση της διοίκησης και το «κρυφό» ραντεβού Βασιλακόπουλου-Φιλίππου!

bet365

Η ερχόμενη Δευτέρα (05/04) θεωρείται η επικρατέστερη μέρα για την τηλεδιάσκεψη των 21 προσώπων που επέλεξε το Πρωτοδικείο, για να συγκροτήσουν την προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές. Αύριο... Πρωταπριλιά κηρύσσεται έκπτωτο το Δ.Σ. που ασκούσε διοίκηση από το 2016.

Με βραδείς ρυθμούς κινείται η απερχόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας ως προς την υποχρέωσή της να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για να συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο.

Ενώ η θητεία της ολοκληρώνεται απόψε (31/03) και η απόφαση του δικαστή έχει ήδη επιδοθεί από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ με σαφή οδηγία να εφαρμοστεί από λήψεως, καμία κινητικότητα δεν έχει παρατηρηθεί ακόμη ως προς την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης από την οποία θα προκύψει η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι ότι οι υπάλληλοι της ΕΟΚ συλλέγουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία των προσώπων που επέλεξε ο δικαστής, ώστε να οργανώσουν μία έκτακτη τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα (05/04).

Την ώρα, λοιπόν, που το Δ.Σ κηρύσσεται έκπτωτο, όλα δείχνουν ότι η συγκρότηση σε σώμα θα έχει καθυστέρηση αρκετών ημερών, κάτι που σημαίνει από αύριο μέχρι και την ημέρα που θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο, η ομοσπονδία θα είναι ακέφαλη και το μπάσκετ ακυβέρνητο. Επίσης, η οποία καθυστέρηση σημαίνει και ανάλογη καθυστέρηση στον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών.

Αυτό, μάλλον δεν φαίνετα να απασχολεί τον «μεγάλο κερδισμένο» της απόφασης του Πρωτοδικείου! Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συνεχίζει τις επαφές του, έτσι ώστε να παραμείνει στην προεδρία και στο μεταβατικό διάστημα πριν τις αρχαιρεσίες.

Το πιο εντυπωσιακό απ' όλα, είναι ότι το πρώτο του ραντεβού έγινε σήμερα με ένα πνευματικό του παιδί, τον Νίκο Φιλίππου, ο οποίος ξάφνιασε πολλούς με την απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση του υποψηφίου προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου, για να αποτελέσει πρόεδρο κοινής αποδοχής στο αίτημα που ο Πατρινός επιχειρηματίας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο.

Από την στιγμή που στην προσωρινή διοίκηση, ο πρώην team manager της Εθνικής ανδρών, «χρεώνεται» στις επιλογές Λιόλιου, αποτελεί απορίας άξιο γιατί συναντήθηκε ανεπίσημα με τον «ισχυρό άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ, του οποίου τα συμφέροντα έρχονται σε αντίθεση με εκείνα του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα.

Οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΟΚ, σχολίασαν την απόφαση του δικαστή, με τον Παναγιώτη Φασούλα να χρεώνει στην απερχόμενη διοίκηση «ότι έχει στυλώσει τα πόδια και αρνείται να αποχωρήσει», τον Βαγγέλη Λιόλιο να χαρακτηρίζει την διοίκηση Πρωτοδικείου «μαύρη σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ» και τον Άγγελο Παπανικολάου να αφήνει σαφείς αιχμές κατά της διεξαγωγής εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Τελευταία Νέα