ΕΟΚ: Βγήκε η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση, οικουμενική η σύνθεσή της!

ΕΟΚ: Βγήκε η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση, οικουμενική η σύνθεσή της!

bet365

Ο δικαστής αποφάσισε να ορίσει προσωρινή διοίκηση με μέλη και των τριών παρατάξεων.

Ο δικαστής πήρε την απόφασή του και όρισε προσωρινή διοίκηση με μέλη και από τις τρεις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΕΟΚ, αλλά και από το νυν Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Η απόφαση είναι οριστική, αλλά μένει να καθαρογραφτεί και να δημοσιευθεί αύριο (31/03), ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι δεδομένο πως η προσωρινή διοίκηση την οποία όρισε το Πρωτοδικείο θα είναι οικουμενική.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατέθεσε αίτημα για να οριστεί η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας ως προσωρινή από το Πρωτοδικείο. Ο Παναγιώτης Φασούλας με την δική του παράταξη πρόλαβε κι έκανε κάτι ανάλογο ζητώντας η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης να περιλαμβάνει μέλη από τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ».

Σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε το ίδιο αίτημα προτείνοντας ως προσωρινό πρόεδρο τον Νίκο Φιλίππου ενώ και ο Άγγελος Παπανικολάου άσκησε το ίδιο δικαίωμα προτείνοντας υποψήφιους συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε η προσωρινή διοίκηση να περιλαμβάνει μέλη και των τριών παρατάξεων, ωστόσο αύριο θα γίνουν γνωστά τα ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Μάχη» κουμπάρων, ο Λιόλιος πρότεινε τον Φιλίππου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης!

Φασούλας: «Η διοίκηση της ΕΟΚ προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της»!

ΕΟΚ: Πάει σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαϊου, αν βγάλει προσωρινή διοίκηση!

 

Τελευταία Νέα