«Ουδέποτε συμφωνήσαμε με την ΕΟΚ να ζητήσει ορισμό προσωρινής διοίκησης»!

Gazzetta team
«Ουδέποτε συμφωνήσαμε με την ΕΟΚ να ζητήσει ορισμό προσωρινής διοίκησης»!

bet365

Η διοίκηση του Γ.Σ. Πολυνίκη, ενός εκ των 21 σωματείων που δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο με μια απόφαση που οδήγησε στην αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ, ανακοίνωσε πως ουδέποτε συμφώνησε για ορισμό ως προσωρινής διοίκηση το νυν Δ.Σ. της Ομοσπονδίας!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε στις 22/3 την απόφασή της για αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας για τις 23 Μαΐου 2021 εξηγώντας πως η απόφαση πάρθηκε από τη στιγμή που το Πρωτοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα 21 αθλητικών σωματείων - μελών της που είχαν αποκλειστεί λόγω του ηλεκτρονικού Μητρώου της Γ.Γ.Α.

Μεταξύ αυτών ανήκει ο Γ.Σ. Πολυνίκης που έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις σχετικά με την κίνηση της ΕΟΚ να προσφύγει στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης (σ.σ. η Ομοσπονδία το διαψεύδει), εξέδωσε ανακοίνωση διαχωρίζοντας τη θέση του.

Αναλυτικά:

«H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Γράψας»

H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή...

Δημοσιεύτηκε από ΑΓΣ Πολυνίκης στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα