Εκλογές ΕΟΚ: Tα δύο μέλη του Δ.Σ. που διαχώρισαν τη θέση τους για την αναβολή!

Εκλογές ΕΟΚ: Tα δύο μέλη του Δ.Σ. που διαχώρισαν τη θέση τους για την αναβολή!

bet365

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης και Λάζαρος Σαββίδης διαχώρισαν τη θέση τους από την απόφαση που ελήφθη περί αναβολής της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/3, η ΕΟΚ ανακοίνωσε επισήμως την αναβολή της τακτικής γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας για τις 23 Μαΐου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ διαχώρισαν επισήμως τη θέση τους, επομένως αποτελεί απορίας άξιο πως η απόφαση κρίθηκε ως... ομόφωνη.

«Βάσει του ισχύοντος Νόμου (APΘPO 143 TOY N.4714/2020), οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν μέχρι τις 31/3/2021. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα στα μέλη του Δ.Σ. δεν έχει κοινοποιηθεί το περιεχόμενο του δικογράφου της αίτησης για χορήγηση προσωρινής διαταγής στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ούτε και του διατακτικού της προσωρινής διαταγής, δεν μπορώ να ψηφίσω προκήρυξη εκλογών μετά την προθεσμία που τάσσει ο νόμος. Αν η δικαστική απόφαση ξεπερνά το θέμα της αποκλειστικής προθεσμίας που επιβάλει ο Νόμος, θα είναι μια θετική εξέλιξη για τη συμμετοχή περισσότερων σωματείων στη Γ.Σ. τα οποία είναι υπαρκτά και έχουν μείνει εκτός Μητρώου για γραφειοκρατικούς λόγους. Μέχρι όμως την κοινοποίηση της απόφασης, ισχύουν οι διατάξεις του Νόμου και είναι δεσμευτικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα