Παπανικολάου: «Συμφωνώ με τον Βασιλακόπουλο για τη θέση αμισθί»

Παπανικολάου: «Συμφωνώ με τον Βασιλακόπουλο για τη θέση αμισθί»

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Αγγελος Παπανικολάου παραιτήθηκε της διάταξης για να λαμβάνει αμοιβή.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στο Gazzetta.gr και μεταξύ άλλων τόνισε και την ανάγκη να παραιτηθούν οι υποψήφιοι πρόεδροι τους δικαιώματος να πληρώνονται.

Ο Αγγελος Παπανικολάου αποκρίθηκε και έστειλε την παρακάτω ενημέρωση, «Με αφορμή την επισήμανση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, στην αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr ότι «ο πρόεδρος μίας ομοσπονδίας δεν μπορεί να είναι αμειβόμενος και καλώ αυτούς που θέλουν να με διαδεχτούν στην προεδρία ή γενικά ως μέλη διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας να παραιτηθούν από την διάταξη που τους δίνει τη δυνατότητα εις το διοικητικό συμβούλιο κατόπιν δικής του εισήγησης να έχουν μισθό», ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Συμφωνώ απόλυτα και τάσσομαι ανεπιφύλακτα με την επισήμανση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, σύμφωνα με την οποία δεν δύναται να εργάζονται επ’ αμοιβή ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι της Ε.Ο.Κ.. Ως εκ τούτου, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι παραιτούμαι από τη συγκεκριμένη διάταξη. Επί προσθέτως, αποτελεί πάγια θέση μου ότι δεν θα δημιουργηθούν έμμισθες θέσεις αφενός στη διοίκηση με τη συμμετοχή «golden boys» και αφετέρου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα