Στο πλευρό του Φασούλα κι ο Κώστας Κώτσης (pic)

Gazzetta team
Στο πλευρό του Φασούλα κι ο Κώστας Κώτσης (pic)

bet365

Ένας σημαντικός παράγοντας του αθηναϊκού μπάσκετ τάχθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Κώστας Κώτσης είναι γνωστός παράγοντας στο χώρο κυρίως του αθηναϊκού μπάσκετ και αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Παναγιώτη Φασούλα.

Η ενημέρωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε, «Αγαπητοί συνάδελφοι, συνοδοιπόροι φίλες και φίλοι,

Συνδέομαι με την καλαθοσφαίριση μέσα από μια βιωματική σχέση. Μια σχέση που καιρό τώρα με έχει οδηγήσει σε διαρκή αναζήτηση λύσεων και παρεμβάσεων με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση του μπάσκετ, την ανάδειξη του λειτουργικού χαρακτήρα, την ενίσχυση του ρόλου αλλά και των αρμοδιοτήτων της ελληνικής ομοσπονδίας.
Πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με τον Παναγιώτη Φασούλα, που πρωτοστατεί με την πρωτοβουλία του για την επόμενη μέρα της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, ως υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Ο.Κ.. Με τις σπουδαίες προσωπικότητες των αθλητών που συμμετέχουν του Φάνη Χριστοδούλου, του Μέμου Ιωάννου, του Ευθύμη Ρεντζιά και άλλων σημαντικών αθλητριών και αθλητών, που προστίθενται καθημερινά, καθώς και με τη συμμετοχή πλειάδας εξαιρετικών, έμπειρων στελεχών ενώσεων και ερασιτεχνικών σωματείων. Μια κίνηση που υποστηρίζεται ένθερμα από τους κορυφαίους του μπασκετικού κόσμου και που γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή.
Μαζί τους, με πυξίδα Πρώτα το Μπάσκετ, ανοίγουμε νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης. Ο καθένας με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές αλλά με κοινές αγωνίες και κοινή αντίληψη για το αύριο του ελληνικού μπάσκετ θέτει την προσωπική του εμπειρία, την επιστημονική και βιωματική του γνώση και τις δυνατότητές του, στην υπηρεσία των κοινών μας αξιών και αρχών.
Η ομάδα μας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα, μπορεί να διασφαλίσει μια νέα διοίκηση αποτελεσματική, ικανή, σύγχρονη και εξωστρεφή, που θα εγγυηθεί το μέλλον του αθλήματος.
Θεωρώ αυτονόητη τη συμμετοχή όλων των υγειών δυνάμεων, όλων των μελών της μπασκετικής κοινωνίας που έδειξαν κατά καιρούς εμπιστοσύνη στην «επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων», στη μεγάλη προσπάθειά μας να αναγεννηθεί το μπάσκετ και να φθάσει ξανά ψηλά.
Είναι για όλους εμάς συνειδητή επιλογή!
Αγαπητοί συνάδελφοι, συνοδοιπόροι φίλες και φίλοι, Με σταθερό στόχο τις καλύτερες μέρες για την Ελληνική Καλαθοσφαίριση, συστρατεύομαι με τον Παναγιώτη Φασούλα όχι γιατί δεν είμαστε με τους άλλους, αλλά γιατί θέλουμε το Άλλο. Θέλουμε την αξιοσύνη, την αξιοπιστία, τη διαφάνεια. Θέλουμε την καινοτομία, τη συλλογικότητα, την συνεργασία.
Η Ε.Ο.Κ. χρειάζεται μια νέα διοίκηση που θα ξανασυνδεθεί με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα. Μια διοίκηση που θα εμπνέει τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων. Μια διοίκηση που θα ξαναφέρει την Ελληνική Καλαθοσφαίριση εκεί που της αξίζει, στην κορυφή των διεθνών επιτυχιών.
Αγαπητοί συνάδελφοι, συνοδοιπόροι φίλες και φίλοι, Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας ιδιαίτερα κρίσιμης περιόδου. Σε μια εποχή που η πανδημία εξελίσσεται σε καταλύτη απίστευτων ανατροπών και ο αθλητισμός βρίσκεται στο μέσο μιας καταιγίδας προβλημάτων, έχω την πεποίθηση ότι με την ατομική και συλλογική στάση και ευθύνη σύντομα θα βγούμε δυνατοί και υγιείς από την πρωτόγνωρη δοκιμασία και η αθλητική κοινότητα θα επανέλθει στην κανονικότητα.
Ταυτόχρονα ο μπασκετικός κόσμος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και αισθάνεται αποφασισμένος να απαλλαγεί από τις αδυναμίες και τις αγκυλώσεις που γέννησε η στασιμότητα και η πολύχρονη κρίση.
Οι επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας κρίνουν το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.Στην ομάδα μας «Πρώτα το Μπάσκετ», με τον Παναγιώτη Φασούλα είμαστε εδώ, παρόντες και μάχιμοι. Για τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ, για τον αθλητισμό και τα παιδιά μας.
Με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη θα δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μας.
Θα πετύχουμε!
Κώτσης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος για μέλος στο Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚ Αγαπητοί συνάδελφοι, συνοδοιπόροι φίλες και...

Δημοσιεύτηκε από Κώτσης Κώστας στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED