«Η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Γκάλη στην Ομοσπονδία»

Gazzetta team
«Η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Γκάλη στην Ομοσπονδία»

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας μαζί με τους έτερους συνυποψήφιους του για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αναφέρθηκαν στον Νίκο Γκάλη και την τοποθέτηση του σχετικά με τις προσεχείς εκλογές.

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα σχολίασε τις αναφορές του Νίκου Γκάλη στα σενάρια που τον συνδέουν με τις εκλογές κι εξήγησε πως «η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει».

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, διαβάσαμε τις δηλώσεις του Νίκου Γκάλη, που είπε αναφερόμενος στις εκλογές της ΕΟΚ: «Εγώ θέλω μόνο το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύω ότι οι πρώην συμπαίκτες μου γνωρίζουν τις ανάγκες του αθλήματος. Δεν θα τους πρόδιδα ποτέ!

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι έτσι ζω τόσα χρόνια. Αυτή είναι η δική μου στάση ζωής».

Ο Νίκος τα είπε όλα, με λίγα λόγια. Όπως έκανε πάντα. Το μοναδικό που έχουμε να πούμε εμείς, είναι ότι μας έκανε ξανά υπερήφανους. Όπως έκανε πάντα! Η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ θα έχει τον Νικ στην Ομοσπονδία, στον ρόλο και στον χρόνο που εκείνος θα επιλέξει.

Όπως αξίζει στον κορυφαίο όλων!

Με τιμή
Παναγιώτης Φασούλας
Μέμος Ιωάννου
Φάνης Χριστοδούλου
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ευθύμης Ρεντζιάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα