Αποκάλυψη: Η επιστολή του Τάσου Δελημπαλταδάκη στον Πρωθυπουργό!

Gazzetta team
Αποκάλυψη: Η επιστολή του Τάσου Δελημπαλταδάκη στον Πρωθυπουργό!

bet365

Το gazzetta.gr φέρνει στην δημοσιότητα την επιστολή του εκπροσώπου παικτών, Τάσου Δελημπαλταδάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τις εκλογές της ΕΟΚ. Τι ζητάει από τον Πρωθυπουργό της χώρας ο πολύπειρος ατζέντης, που ξεκαθαρίζει ότι δεν διεκδικεί την προεδρία της ομοσπονδίας, αλλά διεκδικεί θέση μέλους στο νέο Δ.Σ.

O κύβος ερρίφθη στις 22 περασμένου Ιουνίου, όταν ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, γνωστός από την 30ετή θητεία του στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ως εκπρόσωπος κορυφαίων παικτών, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΟΚ.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, μέσα από την ιστοσελίδα του, ο έμπειρος ατζέντης παρουσίασε μία πρόταση για την θεσμοθέτηση draft που θα είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα (προτείνει το διπλό δελτίο από 18-21 ετών και την απαγόρευση των μετεγγραφών μέχρι την ενηλικίωση των παικτών), με φόντο την αξιοποίηση των νέων ταλέντων και την ανάκαμψη του αθλήματος.

Το ενδιαφέρον του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, όμως, δεν έμεινε εκεί, καθώς όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, o καταξιωμένος μάνατζερ έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα μία συνάντηση για την διάσωση του μπάσκετ.

Στο μακροσκελές κείμενο, ο γνωστός και από το πετυχημένο πέρασμά του από την διοίκηση του Ηλυσιακού, τονίζει ότι βασικό μέλημα της ενασχόλησής του με τα κοινά είναι «να μην γίνει το ΜΠΑΣΚΕΤ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» και ξεκαθαρίζει ότι δεν προσβλέπει στην διεκδίκηση της προεδρίας της ομοσπονδίας, αλλά διεκδικεί θέση μέλους στο νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Πρωθυπουργέ ,

Πήρα το θάρρος να σας γράψω αυτή την επιστολή , γιατί μοναδικό μου μέλημα είναι να μην δω το αγαπημένο μας άθλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ, να έχει την τύχη του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !

Ο Θεός με ευλόγησε τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής μου να ασχολούμαι με το Μπάσκετ , είτε σαν μέτριος αθλητής (10 χρόνια), είτε σαν ο κορυφαίος ατζέντης παιχτών (30 χρόνια)!

Φέτος πήρα την απόφαση να κλείσει ο κύκλος των 30 ετών, διότι πλέον το άθλημα μας δεν ζει τις στιγμές του παρελθόντος και φυσικά ήρθε και η φυσιολογική μου κούραση, μετά από 30 χρόνια καθημερινής ενασχόλησης επι 16 ώρες.

Η αφορμή να σας στείλω την επιστολή είναι οι επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ (ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης).

Έχοντας γνωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια όλη την άνθιση του Μπάσκετ και όλες τις ηγετικές φυσιογνωμίες του Αθλητισμού που έχασαν χρόνο και χρήμα,ένιωσα την υποχρέωση να θέσω και εγώ τον εαυτό μου στην διάθεση της ομοσπονδίας, εξαγγέλλοντας την υποψηφιότητα μου σαν
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ!

Δεν έχω, για την ώρα τουλάχιστον, βλέψεις της θέσης του Προέδρου, διότι πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να περάσει από όλα τα στάδια της ομοσπονδίας και παραγοντισμού και μετά να έχει τέτοιες βλέψεις!

Ο μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ΕΟΚ να κάνει μια νέα επανεκκίνηση, να δώσουμε πάλι παλμό στο άθλημα μας και βασικά να αποφύγουμε ποδοσφαιρικές τακτικές!

Στα 52 μου χρόνια, και έχοντας ζήσει τα πάντα μέσα σε αυτό το άθλημα, το μόνον που με ενδιαφέρει είναι να φτάσει πάλι το Μπάσκετ κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης & να παραμείνει για πάντα!!!

Τους τελευταίους 3-4 μήνες διαβάζω διαφορά, ακούω διαφορά για τους υποψήφιους αλλά και για την ήδη υπάρχουσα διοίκηση της ΕΟΚ!

Για πρώτη φορά στα 30 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο, ακούω ότι ο τάδε υποψήφιος υποστηρίζεται από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο τάδε υποψήφιος υποστηρίζεται από το περιβάλλον του πρωθυπουργικού γραφείου, το νυν συμβούλιο έχει ριζώσει στην ομοσπονδία και χρειάζεται lifting και αλλά πολλά........

Ίσως είμαι ο τελευταίος τροχός των επικείμενων εκλογών, αλλά σίγουρα είμαι ο πιο έμπειρος & ο άνθρωπος που ξέρει τα περισσότερα γύρω από το άθλημα, από τους συνυποψήφιους μου!!
Και όλα αυτά, γιατί είχα την τύχη να περάσω από τα περισσότερα στάδια που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με το μπάσκετ (αθλητής/ατζέντης/παράγοντας).

Θεωρώ ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν αλλά έχουν γίνει και μεγάλες επιτυχίες & δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα ! Άλλωστε οποίος δουλεύει κάνει και λάθη!!

Θερμή παράκληση , προς το πρόσωπο σας αλλά και των συνεργατών σας , να προσκαλέσετε όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να γίνει μια συζήτηση και το άθλημα να βγει προς τα έξω ΕΝΩΜΕΝΟ!
Δεν περισσεύει κανείς από όποιον θέλει να προσφέρει στο Άθλημα μας!

Είτε αυτός λέγεται Βασιλακόπουλος , είτε Φασουλας, είτε Λιόλιος, είτε ΔελημπαλταδΆκης ......!

Ο καθένας έχει κάποιες γνώσεις που δεν έχει ο άλλος .....!
ΟΛΕΣ αυτές τις γνώσεις πρέπει να ενώσουμε και να αφήσουμε εκτός τα οπαδικά αισθήματα του καθενός και τις προσωπικές φιλοδοξίες του!
να οδηγηθούμε στις εκλογές ΕΝΩΜΕΝΟΙ με ένα κοινό ψηφοδέλτιο!! Έτσι θα δείξει και ο καθένας εάν σκέφτεται με ΥΓΕΙΑ η αποσκοπεί σε κάτι άλλο....

Το Μπάσκετ είναι τόσο απλό άθλημα αλλά και συγχρόνως τόσο περίπλοκο ......!
Το ποτήρι του Μπάσκετ, οι μισοί μπορεί να το βλέπουν μισογεμάτο και οι μισοί μισοάδειο ......!

Δεν έχουμε να κάνουμε με Μαθηματικές εξισώσεις, αλλά με ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

Σαν πολιτική ηγεσία, νομίζω ότι πρέπει να οδηγήσετε τα πράγματα ώστε όλοι να το βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία !

Είμαι σίγουρος, ότι εάν δεν υπάρξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και γίνουν εκλογές με 3-4 προέδρους υποψήφιους & 60-70 μέλη υποψήφια, θα βγει ένα συμβούλιο που δεν θα έχει συνοχή και πλειοψηφία και δεν θα λειτουργήσει ΤΙΠΟΤΑ!
Απλά θα χαθούν αλλά 4 χρόνια και το ελληνικό μπάσκετ θα συνεχίζει την κατηφόρα που έχει αρχίσει εδώ και 4 χρόνια .......

Είμαι στην διάθεση σας, όλες τις σκέψεις μου να σας τις εξηγήσω και από κοντά, ώστε να καταλάβετε ότι ο σκοπός μου είναι μόνο η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!

Σαν υποψήφιο μέλος για το ΔΣ της ΕΟΚ έχω καταθέσει 50 προτάσεις αλλαγής στο υπάρχον σύστημα λειτουργίας της ομοσπονδίας, στο site που δημιούργησα γι' αυτό τον σκοπό

https://ekloges-eok.gr/

Και φυσικά είμαι πρόθυμος να τις εξηγήσω στους πάντες ώστε να υλοποιηθούν και να οδηγηθούμε στην κορυφή !

Δεν πρέπει κανείς μας να νιώσει ότι είναι πιο δυνατός ΚΑΙ πιο πάνω από το άθλημα, διότι έτυχε να έχει την κατάλληλη στιγμή... τον κατάλληλο γνωστό ... στην κατάλληλη θέση .....!

Άλλωστε η πολιτική σας το πρεσβεύει αυτό.
Ίδιες ευκαιρίες σε όλους & οι άξιοι να δουλεύουν προς το κοινό συμφέρον.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με τιμή

Τασος Δελημπαλταδάκης
Υποψήφιο μέλος ΔΣ ΕΟΚ»

 

Τελευταία Νέα