Μπόγρης για Φασούλα: «Ελπίζω να βρεθείς στη θέση που μας αξίζει» (pic)

Gazzetta team
Μπόγρης για Φασούλα: «Ελπίζω να βρεθείς στη θέση που μας αξίζει» (pic)

bet365

Ο Γιώργος Μπόγρης αποθέωσε τον Παναγιώτη Φασούλα και έσπευσε να εκφράσει την άποψή του ενόψει των ερχόμενων εκλογών στην ΕΟΚ.

Μετά τον Κώστα Κουκοδήμο και ο μπασκετμπολίστας της Τενερίφης τάχθηκε υπέρ της «αράχνης» του ελληνικού μπάσκετ για την προεδρία της ομοσπονδίας.

«Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά» ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης και συνέχισε:

«Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει. #αραχνη_για_πρεζιντεντ #η_αναγεννηση_του_μπασκετ #να_ειναι_μπασκετ #ο_λουμιδης_στους_καφεδες

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα