Ο Λιόλιος... έδωσε πάσα στους Σγουρό και Συναδινό
Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών Βαγγέλης Λιόλιος άνοιξε την πλατφόρμα με τον τίτλο «δώσε πάσα», διεκδικώντας την προεδρεία της ΕΟΚ και καλώντας όλους τους φίλους του μπάσκετ να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος.
Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου -βασικού υποστηρικτή του προγράμματος "Νους" & πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας τοξοβολίας, κ. Πέτρο Συναδινό, καθώς και τον πρώην γενικό γραμματέα αθλητισμού και παλιό αθλητή/προπονητή μπάσκετ κ. Γιάννη Σγουρό.
Οι κύριοι Συναδινός και Σγουρός, άτομα με πολύ μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό από διάφορα πόστα, κατέθεσαν τις δικές τους σκέψεις στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει μέσω του #dwsepasa.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
