Ο λόγος που ο Βασιλακόπουλος είπε «ψεύτη» τον Καπράλο

Gazzetta team
Ο λόγος που ο Βασιλακόπουλος είπε «ψεύτη» τον Καπράλο

bet365

Η συνεδρίαση της ΕΟΕ, στην οποία οι ομοσπονδιάρχες ήθελαν να ταχθούν κατά του νομοσχεδίου που θέλει να περάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης, «τινάχτηκε» στον αέρα, μετά τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στον Σπύρο Καπράλο.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια με σούπερ προσφορά* & Novi Specials | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αποκάλεσε χαρακτηριστικά «ψεύτη» τον πρόεδρο της Επιτροπής, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από την αίθουσα, μαζί με άλλους εκπροσώπους Ομοσπονδιών.

Ο Βασιλακόπουλος στην ομιλία του ισχυρίστηκε ότι ο Πέρε Μιρό, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΔΟΕ, έστειλε επιστολή στην ΕΟΕ το 2013, στην οποία ανέγραφε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει η Πολιτεία στο αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών.

Ο Καπράλος αντέτεινε ότι το ίδιο πρόσωπο έστειλε επιστολή το 2018, που αναιρούσε την προηγούμενη του 2013, η οποία μιλούσε για περιορισμό στις θητείες και ανανέωση των μελών. Η τελευταία επιστολή είχε παρουσιαστεί σε συνεδρίαση της Ολομέλειας και συζητήθηκε, αλλά έλειπε τότε ο Βασιλακόπουλος. Τότε, ο Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει αυτή η επιστολή, αποκαλώντας «ψεύτη» τον Καπράλο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, ανέφερε: «Η ΔΟΕ θεωρεί ότι από μόνοι μας θα έπρεπε να προχωρήσουμε υπεύθυνα με αυτοδέσμευση και θέσπιση ορίων ηλικίας, αλλά και θητειών, τόσο στην ΕΟΕ, όσο και στις Εθνικές Ομοσπονδίες. Η ΔΟΕ μας είπε ότι υπάρχουν αρκετές και σημαντικές Ολυμπιακές Επιτροπές, όπως για παράδειγμα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Ιρλανδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βραζιλίας, της Νέας Ζηλανδίας - για να αναφέρω μερικές - οι οποίες έχουν θεσπίσει ή όριο ηλικίας ή όριο θητειών».

 

Τελευταία Νέα