Κι άλλα ερωτηματικά για ανώτατο στέλεχος της ΕΟΚ...

Gazzetta team
Κι άλλα ερωτηματικά για ανώτατο στέλεχος της ΕΟΚ...

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο γιος του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, Τηλέμαχος, έχει εργασιακή σχέση με την ΕΣΚΑ, ενώ έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία την Πάτρα.

Όπως αποκαλύπτει το συγκεκριμένο άρθρο, ο γιος του Παναγιώτη Τσαγκρώνη διατηρεί εργασιακή σχέση με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, αλλά φέρεται να διαμένει στην Πάτρα.

Tennis Leaderboard με τα εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η εφημερίδα έχει στην διάθεσή της έγγραφο του ΙΚΑ, στο οποίο καταγράφονται οι πληρωμές του Τηλέμαχου Τσαγκρώνη στην ΕΣΚΑ από το 2011, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλο, εκείνος απάντησε: «Είναι αληθές ότι ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ. Είναι μια πρόσληψη που έγινε το 2011 κι εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στις Μεικτές Ομάδες. Δεν γνωρίζω αν έχει μόνιμη κατοικά την Πάτρα ή αν έχει φυσικοθεραπευτήριο εκεί. Δεν μπορώ να ελέγχω τους υπαλλήλους».

Ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης έχει εργασθεί σε ιατρικά επιτελεία εθνικών ομάδων, διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο από το 2014 στην Πάτρα και στην ΕΣΚΑ έχει προσληφθεί με σύμβαση εργασίας που αναφέρει ότι είναι «υπάλληλος γραφείου», όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας ανέφερε για την κατάσταση αυτή στο twitter: «Με παίρνει τηλέφωνο φίλος: Σπύρο πες ότι σε Ένωση υπάρχει υπάλληλος που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του (ζει κι εργάζεται σε άλλη πόλη από αυτή της Ένωσης) και πληρώνεται κανονικά. Λέω: δεν γίνεται ρε φίλε. Μου λέει: Ρώτα τον Τσαγκρώνη, αυτός ξέρει. Γενικέ μου, ξέρεις;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα