Το ύστατο «χαίρε» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Το ύστατο «χαίρε» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Το ύστατο «χαίρε» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

bet365

Συγγενείς και φίλοι «αποχαιρέτησαν» τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος υπήρξε ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και σπουδαίος Έλληνας. Η εξόδιος ακολουθία του είχε κόσμο στο πλαίσιο της πανδημίας και φυσικά πλήθος στεφανιών.

Οικογένεια και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία του κατοικία με τρόπο ταπεινό και σεβάσμιο.

Το παρών έδωσαν όπως ήταν φυσικό η οικογένειά του, τα παιδιά του Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Ελευθερία Αγγελοπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αδερφός του εκλιπόντος Θόδωρος Αγγελόπουλος μετά της συζύγου του Γιάννας Δασκαλάκη Αγγελοπούλου και πολλοί ακόμη.

Από το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού φυσικά βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού (διοίκηση, προπονητές, παίκτες) οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Μεταξύ των αρκετών στεφανιών είχε στείλει ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πλήθος επιχειρηματιών από Ελλάδα κι εξωτερικό και άνθρωποι της πολιτικής.

Από τον χώρο του αθλητισμού υπήρχαν στεφάνια μεταξύ πολλών άλλων από τους κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την Euroleague, ο Παναγιώτης Φασούλας και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Η οικογένεια του εκλιπόντος θέλησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι.

NEWS FEED