Ολυμπιακός - Ιωνικός 88-93: Μετά την... πρόβα, έρχεται ο Παναθηναϊκός! (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ολυμπιακός - Ιωνικός 88-93: Μετά την... πρόβα, έρχεται ο Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Και τώρα ο Παναθηναϊκός... Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο των αγώνων Monday Night against Covid-19, έχοντας στη σύνθετή και παίκτες από την αναπτυξιακή ομάδα.

Μία πρόβα διαθέτει θετικά, αλλά και αρνητικά συμπεράσματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλα όσα ήθελε, με τον Ιωνικό Νικαίας να του κάνει τη... χάρη και να μην κόβει ρυθμό και να παίζει φουλ άμυνας ζώνης, ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός διέθετε μία πεντάδα με αρκετά πιτσιρίκια. Έτσι και αλλιώς, ο Ιωνικός δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορος, αφού και αυτόν τον περιμένει ένα ντέρμπι για την Basket League (με το Μεσολόγγι).

Από την αρχή του αγώνα ήταν γνωστό ότι οι Παπανικολάου και Βεζένκοβ δεν θα αγωνιζόντουσαν. Όπως και στο ματς με την Μέγκα, έτσι και σε αυτό ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός, για να ξεκουραστεί, αλλά και επειδή είχε μικρές ενοχλήσεις από μία τενοντίτιδα. Και ο Ολυμπιακός διέθετε 14άδα με τους Κολοβέρο, Σκουλίδα και Χρηστίδη να βρίσκονται σε αυτήν.

Όχι άδικα όπως αποδείχτηκε, αφού είχαν χρόνο συμμετοχής, με τους τρεις, μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο (9π.) να βρίσκονται στην πεντάδα του Ολυμπιακού για τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Χώρια που ο ΜακΚίσικ είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και ο Σλούκας δεν αγωνίστηκε, αφήνοντας το παρκέ σε αυτούς που δεν αγωνίζονται συχνά. Στα θετικά η εμφάνιση του Λαρεντζάκη με 11 πόντους και 5 κλεψίματα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 47-43, 69-66, 88-93.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Νικολαΐδης 5 (4ασ., 5λ.), Χάρισον 11 (4ασ., 3λ.), Χαραλαμπόπουλος 9 (2/6τρ.), Λαρεντζάκης 11 (5κλεψ.), Σλούκας, Μάρτιν 5 (4ρ.), Πρίντεζης 11 (3ασ.), Ζαν Σαρλ 3, Κολοβέρος 8 (5ασ.), Σκουλίδας 3, Τζένκινς 4 (3ασ.), Ελις 4, Χρηστίδης 4, ΜακΚίσικ 10.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αγγέλου): Σμιθ 9 (5ασ.), Πετρόπουλος 5, Πρίτζετ 12, Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Γιώτης, Μαυροκεφαλίδης 21 (7ρ.), Χάλοουελ 12, Μουχαϊμίν 1, Τολιόπουλος 13 (4ρ., 8ασ.), Χουγκάζ 11 (5ρ.), Χόλιφιλντ 9 (3λ.).

 

Τελευταία Νέα