Ο Άγγελος Παπανικολάου για πρόεδρος της ΕΟΚ

Gazzetta team
Ο Άγγελος Παπανικολάου για πρόεδρος της ΕΟΚ

bet365

Ο Άγγελος Παπανικολάου αναμένεται να αποτελέσει τον 3ο υποψήφιο για την προεδρία της ΕΟΚ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την υπάρχουσα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο γνωστός γιατρός και μέλος της ομάδας του Μεσολογγίου αναμένεται να βάλει υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει την 3η υποψηφιότητα, με τους Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την προεκλογική τους εκστρατεία.

Ουσιαστικά ο Άγγελος Παπανικολάου αποτελεί εκείνον που θα εκπροσωπήσει την υπάρχουσα διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED