«Την Παρασκευή η απόφαση για τα εθνικά πρωταθλήματα, είμαστε αισιόδοξοι»

Gazzetta team
«Την Παρασκευή η απόφαση για τα εθνικά πρωταθλήματα, είμαστε αισιόδοξοι»

bet365

Λίγο πριν από την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Αριστείδης Γολέμης και Παναγιώτης Τσαγκρώνης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Οι αθλητές όλων των εθνικών κατηγοριών περιμένουν καρτερικά το «ΟΚ» της κυβέρνησης προκειμένου να επιστρέψουν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από, σχεδόν τρεις μήνες απραξίας.

Σύμφωνα με τον Β΄ αντιπρόεδρο της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη δεν αργεί αυτή η στιγμή!

«Πιέζουμε παραπάνω ώστε να παίξουν όλες οι κατηγορίες. Έχουμε κάνει πολλές επαφές με παίκτες και σωματεία. Οι επαφές έχουν γίνει τόσο γραπτώς όσο και με προσωπική παρέμβαση. Πιέζουμε την κυβέρνηση να μας δώσει το 'ΟΚ' εφόσον το εγκρίνουν και οι αρμόδιοι γιατροί και επιστήμονες. Είμαστε κοντά, έτσι μου άφησαν να καταλάβω, όταν συναντηθήκαμε και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Μου άφησε την ελπίδα ότι αυτήν τη Παρασκευή θα βγει η απόφαση για αυτές τις κατηγορίες» σχολίασε ο Αριστείδης Γολέμης και συνέχισε:

«Έχουμε προετοιμάσει τα προγράμματα με τις πιθανές ημερομηνίες έναρξης. Έχουμε 2-3 εναλλακτικές, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και των πρωταθλημάτων» ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, συνέχισε: «Γίνονται προσπάθειες να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Με το πράσινο φως της κυβέρνησης είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματά μας».

Διαβάστε ακόμα:

Πιθανή διασταύρωση Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στον ημιτελικό!

 

Τελευταία Νέα