Φασούλας: Καταγγελία για βανδαλισμούς και υβριστικά συνθήματα!

Gazzetta team
Φασούλας: Καταγγελία για βανδαλισμούς και υβριστικά συνθήματα!

bet365

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα, μετά από βανδαλισμούς στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (Θεσσαλονίκη) και της ΕΚΑΣΔΥΜ (Κοζάνη).

Η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» κατήγγειλε άγνωστους για βανδαλισμούς στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ και της ΕΚΑΣΔΥΝ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βράδυ του Σαββάτου (19/12) άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος σήμερα παρουσίασε τα μέλη της παράταξης που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

«Πληροφορηθήκαμε ότι χθες το βράδυ άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Παναγιώτη Φασούλα στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. στη #Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ στην #Κοζάνη.

Αποδοκιμάζουμε απαρέγκλιτα αυτές τις ενέργειες, όπως αντίστοιχα τις καταδικάζει όλη η κοινωνία.

Η φασίζουσα αυτή συμπεριφορά, δεν απευθύνεται μόνο στον Παναγιώτη Φασούλα. Αφορά όλο το Ελληνικό μπάσκετ, την Πολιτεία και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια ειδεχθή γεγονότα που υποβιβάζουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. Ο Παναγιώτης όπως και άλλοι αθλητές που δόξασαν την Ελλάδα, αποτελούν εθνικά αθλητικά πρότυπα που αξίζουν το σεβασμό μας.

Στεκόμαστε δίπλα στον άνθρωπο Παναγιώτη Φασούλα και την οικογένεια του, αρωγοί στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Στη χώρα που γέννησε το Αθλητικό Ιδεώδες και το Ευ’ Αγωνίζεσθαι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές. Η βία και η τρομοκρατία έχουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Στρέφουν την κοινωνία εναντίον σε αυτούς που την προκάλεσαν.

Σε οποιοδήποτε αγώνα είτε μέσα στους αθλητικούς χώρους είτε μέσα στην κοινωνία και στη ζωή γενικότερα, δεν παίζει ρόλο μόνο το ταξίδι προς τη νίκη αλλά η κόσμια και πολιτισμένη συμπεριφορά», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα