Φασούλας: Παρουσίασε τα 13 μέλη της ομάδας του και έπεται συνέχεια

Gazzetta team
Φασούλας: Παρουσίασε τα 13 μέλη της ομάδας του και έπεται συνέχεια

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας παρουσίασε τα 13 μέλη της Ομάδας του «Πρώτα το Μπάσκετ» η οποία αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με ανθρώπους που έχουν μεγάλη προσφορά στο άθλημα και διάθεση να συνεισφέρουν για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα, μέσω των social media, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ παρουσίασε τα 13 μέλη της ομάδας του, η οποία αποτελείται από τους: Κίμωνα Γκιουλιστάνη, Μέμο Ιωάννου, Κώστα Κώτση, Μπάμπη Μαρκάκη, Βασίλη Νέγρη, Κώστα Νικάκη, Αντώνη Παπαγιαννούλη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Ευθύμη Ρεντζιά, Λάζαρο Σαββίδη, Βάσω Στασινού, Γιάννη Τσουμή και Φάνη Χριστοδούλου.

«Με χαρά σας παρουσιάζω τα μέλη της Ομάδας μας, που διεκδικούμε με την ψήφο των Σωματείων, την Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Μια δυνατή ομάδα που μεγαλώνει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την αναδιάρθρωση του Ελληνικού Μπάσκετ!.

Σεβόμενος απόλυτα το γεγονός ότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ, ελπίζουμε ότι ο εμβολιασμός που θα ξεκινήσει εντός του μήνα θα δώσει την πολυπόθητη λύση στο παγκόσμιο αυτό πρόβλημα. Εμείς προχωράμε δυναμικά και σχεδιάζουμε τις δράσεις που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα.

Στην ομάδα μας που διευρύνεται συνεχώς, μετέχουν τόσο αθλητές που δόξασαν τη χώρα μας, όσο και στελέχη στο χώρο του μπάσκετ με τεράστια γνώση και εμπειρία στη διαχείριση του.

Θεωρώ ότι στο χώρο που μεγαλώσαμε και διαπρέψαμε σε όλους τους τομείς, στα παρκέ που γράφτηκε η ιστορία με χρυσά γράμματα, ήρθε η ώρα να υπηρετήσουμε ξανά με την ίδια δύναμη και αισιοδοξία που είχαμε σε κάθε αγώνα, το Ελληνικό μπάσκετ, από μία άλλη θέση.

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Προεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον Παναγιώτη Φασούλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα