Ολυμπιακός - Κολοσσός 95-73: «Ξεμούδιασμα» πριν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Κολοσσός 95-73: «Ξεμούδιασμα» πριν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Κολοσσού, στο πρώτο ματς της σειράς αγώνων «Monday Night Against Covid-19», έχοντας το εκπληκτικό 27/28 στα σουτ δύο πόντων!

Όλα έγιναν για καλό σκοπό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Για την καταπολέμηση της covid-19. Για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Για τον Ολυμπιακό, μία μορφή... ξεμουδιάσματος, ενόψει της συνέχειας της EuroLeague. Για τον Κολοσσό, μία καλή ευκαιρία να μετρήσει πόσα... ψάρια πιάνει, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα. Και παρά τις απουσίες που παρατάχθηκε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το απίθανο 16/16 δίποντα και 6/13 τρίποντα! Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νησιωτών.

Το φινάλε βρήκε τους γηπεδούχους με το απίθανο 27/28 δίποντα (μοναδικό χαμένο από τον πρώτο σκόρερ του με 20 πόντους, Γιώργο Πρίντεζη), δείγμα όχι μόνο της καλής επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά και της αδυναμίας του Κολοσσού να παίξει άμυνα. Επίσης, ο Ολυμπιακός έδωσε 28 ασίστ και είχε μόλις 21 ριμπάουντ.

Αν και η αλήθεια είναι πως όταν επήλθε μερικά χαλαρότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μπαρτζώκας ήταν εκεί για να τους πει τι κάνουν λάθος. «Παιδική χαρά», ήταν η ατάκα του προπονητή του Ολυμπιακού, προς το τέλος της τρίτης περιόδου, ικανή για να... ξυπνήσει οποιονδήποτε. Και για όποιον δεν το κατάλαβε, ο Μπαρτζώκας είχε παράπονα και λίγο πριν το τέλος του αγώνα, για τα απανωτά λάθη των παικτών του («πόσα λάθη πρέπει να γίνουν;», ήταν η ατάκα του).

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 51-37, 72-56, 95-73.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα