Επίσημο: Κανονικά οι αγώνες EuroLeague, BCL και Basket League!

Gazzetta team
Επίσημο: Κανονικά οι αγώνες EuroLeague, BCL και Basket League!

bet365

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στη διεξαγωγή αθλητικών αναμετρήσεων κατά τη διάρκεια του lockdown στην Αθήνα

Οι αναμετρήσεις της EuroLeague, του Basketball Champions League και της Basket League θα διεξάγονται κανονικά κατά το διάστημα του lockdown που θα ξεκινήσει στην Αθήνα το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου. Αυτό επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν.

Σε όλες τις διοργανώσεις θα ισχύσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από την κάθε διοργανώτρια.

Αυτό σημαίνει πως οι τρεις αναμετρήσεις, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου (Περιστέρι - ΑΕΚ, Μεσολόγγι - Ιωνικός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ) για την Basket League θα διεξαχθούν κανονικά. Όπως και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές (13/11, 21:00) και του Ολυμπιακού με την Άλμπα (12/11, 21:00) για τη EuroLeague. Το ίδιο θα συμβεί και για το ματς της ΑΕΚ με τον Τσμόκι Μινσκ (11/11, 19:30), αλλά και του Περιστερίου με τη Ρίγα (10/11, 19:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα