Σχορτσανίτης: «Το σκέφτομαι, αλλά πιθανώς δεν θα παίξω άλλο»

Gazzetta team
Σχορτσανίτης: «Το σκέφτομαι, αλλά πιθανώς δεν θα παίξω άλλο»

bet365

Τους τίτλους τέλους στην καριέρα του ανακοίνωσε πιθανώς ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, με συνέντευξή του σε ισραηλινό μέσο ενημέρωσης.
Μαϊαμι Χιτ - Λος Άντζελες Λέικερς: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μετά από 20 χρόνια στα παρκέ, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο αγαπημένος αθλητής πολλών, φτάνει στον τερματισμό του.

Μέσω συνέντευξής του στο «Israel Hayom», ο 35χρονος ανακοίνωσε πως πιθανώς θα αποσυρθεί από τα παρκέ και πως είναι εντάξει με αυτή την ιδέα, αφού είχε καιρό να το επεξεργαστεί.

«Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω. Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε νωρίς, οπότε είχα πολύ χρόνο να το σκεφτώ και να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση. Ακόμα το σκέφτομαι, αλλά πιθανώς δεν θα παίξω άλλο. Είχα μια καριέρα 20 χρόνων, οπότε είμαι καλά με αυτό», είπε αρχικά.

Για το αν μπορούσε να καταφέρει περισσότερα, σχολίασε: «Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Φυσικά, όταν είσαι σε μια κατάσταση, που ξέρεις το αποτέλεσμα, ξέρεις τι θα μπορούσες να έχεις κάνει καλύτερα. Πιστεύω πως θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι ευλογημένος που ήμουν μέρος σπουδαίων ομάδων και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους. Είχα μια φοβερή καριέρα. Πολλοί το καταλαβαίνουν και είμαι χαρούμενος με τα παιχνίδι που έπαιξα, που κέρδισα και τους ανθρώπους που γνώρισα. Ήταν ωραία και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Για την εμφάνισή του με 14 πόντους κόντρα στην εθνική ΗΠΑ, ανέφερε: «Όλοι στην Ελλάδα είναι τρελοί με το άθλημα. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της ομάδας μας και είμαι χαρούμενος που ήμουν κομμάτι του. Ακόμα και σήμερα, κάποιες φορές βλέπω αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει, μόλις αποσυρθεί; «Θα μου άρεσε να δουλέψω με νέα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα και θέλω να είμαι εκείνος που θα τους βοηθήσει και θα τους εξελίξει».

 

Τελευταία Νέα