Ελλάδα: Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία

Gazzetta team
Ελλάδα: Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία

bet365

Πρόγραμμα της ΕΟΚ και της FIBA για το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες των κοριτσιών.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει, «Το πρόγραμμα «Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τη FIBA και τις Τοπικές Ενώσεις Καλαθοσφαίρισης, το οποίο απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 8 έως 13 ετών, τα οποία φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και στην Ελλάδα επιστρέφει.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με την αρωγή των οικείων Δήμων. Σκοπός είναι να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ όσο περισσότερα κορίτσια ηλικίας 8-13 ετών γίνεται, καθώς επίσης να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Το πρώτο βήμα θα γίνει σε αυτή την περίοδο στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας και στους Νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο Νομό Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Στο Νομό Λάρισας θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στο Νομό Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία 8ο, 10ο και 12ο Νεάπολης και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

Το πρόγραμμα γίνεται σε κάθε του φάση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED