Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα η παράταξη Φασούλα (pics)

Gazzetta team
Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα η παράταξη Φασούλα (pics)

bet365

Στο πλαίσιο της περιοδείας για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, ο Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε συναντήσεις με τις αρχές και τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά με τα σωματεία των δυο νομών, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις τους και τα πλάνα τους για το «αύριο» της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, αλλά και να συζητήσουν διεξοδικά με τους εκπροσώπους των σωματείων για το παρόν και το μέλλον του μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνοδευόμενος από τον Ευθύμη Ρεντζιά και τους Κώστα Νικάκη και Κώστα Κώτση, ξεκίνησαν τις συναντήσεις με τα σωματεία του νομού Τρικάλων το βράδυ της Πέμπτης (10/9). Την επομένη το πρωί της Παρασκευής (11/9) έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τρικάλων κ. Μιχελάκη Χρήστο και τον Δήμαρχο Τρικάλων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) κ. Παπαστεργίου Δημήτρη.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην Καρδίτσα, όπου επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καρδίτσας κ. Νούσιο Κωνσταντίνο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλη, αμφότεροι λάτρεις του αθλητισμού και του μπάσκετ.

Στις συναντήσεις με τους Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους επισημάνθηκε η αλληλένδετη σχέση του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ με την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, η προώθηση του αθλήματος και το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια και τους Δήμους για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, την αξιοποίηση των υποδομών, την προώθηση του μπάσκετ, καθώς και την πραγματοποίηση αθλητικών επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων.

Η περιοδεία στην περιοχή ολοκληρώθηκε με την συνάντηση με όλα τα σωματεία του Ν. Καρδίτσας, όπου επισημάνθηκε η μακροχρόνια έλλειψη συζήτησης και διαλόγου με τους θεσμούς της καλαθοσφαίρισης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Οι εκπρόσωποι υπερθεμάτισαν την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των σωματείων, την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στην επαρχία, αλλά εξέφρασαν ταυτόχρονα τον ενθουσιασμό τους για την πρωτοβουλία του Παναγιώτη Φασούλα και της ισχυρής ομάδας του να διεκδικήσουν και να αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΟΚ, βλέποντας στα πρόσωπά τους την ελπίδα για το μέλλον και την αναδόμηση της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

Τελευταία Νέα