ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παλαίμαχοι Ολυμπιακού: «Αντίο Ανδρέα Βουρλιώτη»

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού: «Αντίο Ανδρέα Βουρλιώτη»

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού: «Αντίο Ανδρέα Βουρλιώτη»

Οι παλιοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» συλλυπήθηκαν την οικογένεια του παλιού φροντιστή της ομάδας.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την θλίψη για τον θάνατο του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Αναλυτικά αναφέρουν: «O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς αποχαιρετά με οδύνη των επί μία εικοσαετία φροντιστή της ανδρικής ομάδας, Ανδρέα Βουρλιώτη.

Ο Ανδρέας Βουρλιώτης ξεκίνησε να βοηθά τους παίκτες του Ολυμπιακού εθελοντικά στις αρχές της δεκαετίας του 80. Διατηρούσε ένα μικρό καφενείο δίπλα στο Παπαστράτειο και, λόγω της αγάπης του για τον Ολυμπιακό, το άφηνε κατά τις ώρες των προπονήσεων, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Αρχικά στον Ολυμπιακό των Γιατζόγλου, Καμπούρη, Παραγυιού, Σαμπάνη, Μανιάτη, Κουκή, Παναγιωτόπουλου, Γιαννόπουλου, Παπαχρηστόπουλου, Κασίμη και Καρκαμπάση. Εν συνεχεία, του έγινε πρόταση να εργαστεί στον Ολυμπιακό ως φροντιστής, θέση την οποία διατήρησε μέχρι το 1998. Ήταν δηλαδή ο φροντιστής του Ολυμπιακού, στην πιο ιστορική χρονιά της ομάδας, τη χρονιά του triple crown, το 1997.

Ο Ανδρέας Βουρλιώτης τίμησε με όλες τις δυνάμεις του τα «ερυθρόλευκα», ήταν πάντα εκεί για τους παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ και ο θάνατός του γέμισε με θλίψη τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Ανδρέα Βουρλιώτη θα ψαλλεί το Σάββατο (22/8) στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Σχιστού.

Οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ!»