Με Βόβορα και Λαρεντζάκη το camp του Μπόγρη στην Ικαρία (pics)

Gazzetta team
Με Βόβορα και Λαρεντζάκη το camp του Μπόγρη στην Ικαρία (pics)

bet365

Ολοκληρώθηκε για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι του camp του Γιώργου Μπόγρη στην Ικαρία.

Το 5ο Pramnos Basketball Camp Bogrinho ανήκει πλέον στην ιστορία και για μία ακόμη χρονιά, παρά τις δύσκολες συνθήκες, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με το μπάσκετ, χαμογέλασαν, έπαιξαν και έμαθαν για το άθλημα που όλοι αγαπάμε από τον οικοδεσπότη Γιώργο Μπόγρη, την ψυχή του καμπ Στέργιο Μυτιληνό και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους: Τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, τον Γιώργο Βόβορα, τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

«Μήνυμα αισιοδοξίας από το όμορφο νησί της Ικαρίας και τον Άγιο Κήρυκο, έστειλε άλλη μια χρονιά το PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO. Για 5η συνεχή χρονιά και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, ο Στέργιος Μυτιληνού και η ομάδα του ΠΡΑΜΝΟΥ οργάνωσαν ένα άψογο camp κερδίζοντας τα κολακευτικά σχόλια όλων.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που θέσπισε η ΓΓΑ και το Υπουργείο Υγείας, περισσότερα απο 90 παιδιά ηλικίας 7 εως 18 ετών, διδάχθηκαν για 3 μέρες το αγαπημένο τους άθλημα από μια πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα προπονητών που ήρθαν από όλα τα κοντινά νησιά του Αιγαίου και την Αθήνα.

Ταυτόχρονα με την προπόνηση basketball, οι νεαροί αθλητές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δέχθηκαν τις συμβουλές ειδικών από τον χώρο της ψυχολογίας, διατροφολογιάς και των πρώτων βοηθειών.

Το 5ο PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO, που έγινε πλέον θεσμός διαφημίζοντας το ακριτικό νησί, φιλοξένησε καλεσμένους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο του basketball σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη που αγωνίζεται στην Τενερίφη και τον Βασίλη Γεραγωτέλλη που βρίσκεται σαν assistant coach στην Maccabi Tel Aviv, τα παιδιά είχαν την χαρά να συναντήσουν και να παίξουν με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Ιωάννη Παπαπέτρου, τον head coach του Παναθηναϊκού Γιώργο Βόβορα και τον νεοαποκτηθέντα guard του Ολυμπιακού Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Αυτή η τόσο αξιέπαινη προσπάθεια δεν θα είχε ολοκληρωθεί χωρίς την στήριξη όλων των μεγάλων και μικρών χορηγών καθώς και την βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που έκαναν άλλη μια φορά το όνειρο όλων αυτών των παιδιών πραγματικότητα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!»

 

Τελευταία Νέα