Στο Σχηματάρι η παράταξη Φασούλα

Gazzetta team
Στο Σχηματάρι η παράταξη Φασούλα

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε μαζί με τον Μέμο Ιωάνου στο Σχηματάρι, όπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Βασίλη Περγάλια, αλλά και με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Όπως αναφέρει το «stereabasket.gr», ο Παναγιώτης Φασούλας και ο άμεσος συνεργάτης του και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδας Μέμος Ιωάννου, συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενόψει των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ και την Δευτέρα (10/08) βρέθηκαν για τρίτη φορά σε πόλη της Περιφέρειας, επισκεπτόμενοι το Σχηματάρι.

Τους Φασούλα - Ιωάννου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Τανάγρας ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής, οι Φάνης Φλώτσιος και Ηλίας Χαντζής, εκ μέρους Ερμή και Πρωτέα Σχηματαρίου.

Στην κουβέντα που περιστράφηκε γύρω από τα θέματα του μπάσκετ σε Πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο, οι Φασούλας και Ιωάννου άκουσαν τους προβληματισμούς των εκπροσώπων, αλλά και τις απόψεις του Δημάρχου, κάνοντας από τη δική τους πλευρά τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ.

 

Τελευταία Νέα