Το Th. Papachatzis Summer Camp επιστρέφει (pics)

Gazzetta team
Το Th. Papachatzis Summer Camp επιστρέφει (pics)

bet365

Το Th. Papachatzis Summer Camp θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης «Γ. Δημητριάδης» κι έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.

Αναλυτικά

«Το TH. PAPACHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP επιστρέφει με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της πανδημίας COVID, προκειμένου να προσφέρει γνώσεις, βελτίωση, όμορφες στιγμές και εμπειρίες στα αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών που λατρεύουν την «πορτοκαλί θεά»!

Το TH. PAPACHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης «Γ. Δημητριάδης» και με την πολύτιμη συνεργασία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Στο camp θα διδάξουν καθημερινά ο Θανάσης Παπαχατζής, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού όταν κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του, το 1996, και οι συνεργάτες του Γιάννης Παπαβασιλείου, προπονητής Κλιμακίων της ΕΣΚΑΝΑ από το 2017, και Παναγιώτης Πασχάλης, που έχει εξειδίκευση στην στοχευμένη φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ.

Όπως κάθε χρόνο σπουδαίοι παίκτες, καταξιωμένοι προπονητές, γυμναστές και ειδικοί θα επισκεφθούν το TH. PAPACHATZIS SUMMER CAMP για να δώσουν χρήσιμες συμβουλές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6947304422, 6948179929, 6945803580. Ακόμη τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα