Φασούλας: Μεγάλη πέραση η παράταξη του στη Λάρισα (pics)

Gazzetta team
Φασούλας: Μεγάλη πέραση η παράταξη του στη Λάρισα (pics)

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Μέμος Ιωάννου και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συναντήθηκαν με την πλειοψηφία των σωματείων της ΕΣΚΘ στη Λάρισα.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ έχει βάλει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ και μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά, τον Μέμο Ιωάννου και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πήγαν στη Λάρισα, όπου και συναντήθηκαν με 20, από τους 28, εκπροσώπους των σωματείων Θεσσαλίας.

Οι τέσσερις άνδρες έτυχαν θερμής ανταπόκρισης και αντάλλαξαν απόψεις για την επόμενη ημέρα του μπάσκετ, με φόντο τις εκλογές που θα γίνουν. Επίσης, συναντήθηκαν με τοπικούς δημοσιογράφους, που καλύπτουν το μπάσκετ, με επικεφαλής τον Σωτήρη Κέλλα.

Η επίσκεψή τους στη θεσσαλική πόλη ολοκληρώθηκε με την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, στο γραφείο του. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς, άλλωστε, διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης για δύο τετραετίες στο πλευρό του Αγοραστού, με τον οποίο τον συνδέουν δεσμοί φιλίας κι εκτίμησης.

Το όλο κλίμα της ημέρας ήταν παραπάνω από καλό και όλοι τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα