Τα επικά tweets του Α.Ο. Μυκόνου πριν από τον… Ντιλέινι! (pics)

Gazzetta team
Τα επικά tweets του Α.Ο. Μυκόνου πριν από τον… Ντιλέινι! (pics)

bet365

Ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε δυνατά στην μπασκετική ζωή μας με την… ανακοίνωση του Μάλκολμ Ντιλέινι όμως ο λογαριασμός της ομάδας στο Twitter είναι ένας μικρός θησαυρός!
Με το Cash Out* κλείνεις το στοίχημα σου νωρίτερα. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O Ντιλέινι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα κι άνοιξε διάλογο με τους ακόλουθους του στο Twitter όπου ρωτήθηκε, αρχικώς για τον Ολυμπιακό και την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, δηλώνοντας αρνητικός.

Όταν όμως έπεσε στο τραπέζι η… Μύκονος, ο πρώην άσος των Καταλανών ήταν ξεκάθαρος: «Ναι»! Έτσι, λοιπόν ο Α.Ο. Μυκόνου πήρε την ασίστ και… ανακοίνωσε τον Ντιλέινι!

Ήταν το τελευταίο «χτύπημα» της ομάδας που συμμετέχει στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων αφού είχαν προηγηθεί οι συμβουλές στον Ερυθρό Αστέρα και η… τάπα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιώργο Τσιάρα (σ.σ. αγωνίστηκε φέτος στον Α.Ο. Μυκόνου).

Ο Ερυθρός Αστέρας, λοιπόν επέστρεψε στις προπονήσεις στο ιστορικό ανοιχτό γήπεδο του Καλεμέγκνταν και ο Α.Ο. Μυκόνου ανέφερε στο Twitter: «Καλώς ήλθατε στις ανοιχτές προπονήσεις! Ρωτήστε μας ελεύθερα, είμαι ειδικοί σε αυτές τα τελευταία 20 χρόνια».

Σε ένα άλλο tweet φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπλοκάρει τον Γιώργο Τσιάρα, με την υποσημείωση: «Η φετινή μας χρονιά ενώ κινούμασταν προς την πρωτιά. Γιωργος Τσιάρας vs Minister (Prime time)»!

Φυσικά υπάρχουν και οι συγκρίσεις στα plays ανάμεσα στο ΤΣΣΚΑ Παναθηναϊκός και το Άρης ΣύρουΑ.Ο. Μυκόνου όπως κι ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, με την εξήγηση «Από μικρός Α.Ο. Μυκόνου ο Γιάννης»!

 

Τελευταία Νέα